Velika akcija i ODPRODAJA sve do 50 % OFF KLIK ZA POPUSTE * Ograničeno vrijeme.

Zdravlje naših četveronožnih prijatelja je ključno, a jedan od jednostavnih, ali učinkovitih dodataka njihovoj prehrani je dobar jušni temeljac . Slično kao i za ljude, jušni temeljac ima mnoge dobrobiti za pse koje mogu imati pozitivan učinak na njihovu probavu, imunološki sustav i opću dobrobit. U nastavku su razlozi zašto je dobar jušni temeljac za pse koristan. Janja i Luna pripremile su ukusan, zdrav recept kako i sami možete pripremiti takvu juhu.

Što trebamo?

  • kosti za juhu (dobila sam od jelena)
  • veliki lonac
  • kalupi za led


U lonac staviti što više kostiju ili koliko ih imamo. Prelijte hladnom vodom tako da sve kosti budu prekrivene njome. Kuhajte 10 do 12 sati na umjerenoj vatri da juha polako kuha. Po želji u zadnji sat kuhanja dodajte razno povrće, npr. peršin, mrkva, celer,...
Kad je kuhano, ohladiti i pustiti da se masnoća na vrhu stegne. Ovo posljednje će biti uklonjeno kasnije. Juha će postati (kako se bude hladila) "žele", što smo i htjeli.

Juhu procijedite i ulijte u kalupe za led. Zatim ih stavite u zamrzivač. Kockice prije upotrebe odmrznite i dodajte hrani. Za vrućih dana možemo ih ponuditi i kao ledeno osvježenje.

Ako nemate vremena za pripremu vlastitog jušnog temeljca, 100% prirodni slovenski goveđi ili pureći jušni temeljac dostupan je i na poveznici ovdje: GOVEĐA ILI PUREĆA JUHA .


Dobar tek!
Janja i Luna

Autor LovingPaw

Share:

Upravo dodano na vašu listu želja:
moja lista želja
Upravo ste dodali ovaj proizvod u svoju košaricu: