Kratka vodilica PULLER

Vjerojatno znate onu situaciju kada odjednom morate zgrabiti psića i držati ga pod kontrolom? Svakodnevno nam se mogu dogoditi nepredviđene situacije, a upravo zbog takvih situacija napravili smo praktičan, kvalitetan i iznimno kratak povodac koji vam omogućuje da u trenutku kontrolirate svog dlakavog prijatelja. Loving Paw kratka vodilica PULLER je duga čak samo 30 cm, što znači da se lako može pričvrstiti na ogrlicu ili ham i dostupna kad god trebate brzu kontrolu nad psićem.

SKU
8102133

Vjerojatno znate onu situaciju kada odjednom morate zgrabiti psića i držati ga pod kontrolom? Svakodnevno nam se mogu dogoditi nepredviđene situacije, a upravo zbog takvih situacija napravili smo praktičan, kvalitetan i iznimno kratak povodac koji vam omogućuje da u trenutku kontrolirate svog dlakavog prijatelja. Loving Paw kratka vodilica PULLER je duga čak samo 30 cm, što znači da se lako može pričvrstiti na ogrlicu ili ham i dostupna kad god trebate brzu kontrolu nad psićem.

Kratka vodilica Loving Paw PULLER izrađena je od izdržljive trake i dolazi u neutralnoj crnoj boji. Njime možete u trenu zaustaviti psića, čak i ako ga nemate na uzici. S dužinom od 30 cm neće smetati psića. Vi ćete pak biti potpuno bezbrižni tijekom treninga, šetnje ili gdje god se nalazili sa njim.

  • Duljina: 30cm
  • Širina remena: 2 cm

Povodec Puller

Write Your Own Review
Samo registrirani korisnici mogu poslati mišljenje o proizvodu. Molimo <a href="https://lovingpaw.hr/customer/account/login/referer/aHR0cHM6Ly9sb3ZpbmdwYXcuaHIvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3ZpZXcvaWQvMjUzNS8jcmV2aWV3LWZvcm0%2C/">Prijavite se</a> ali <a href="https://lovingpaw.hr/customer/account/create/">kreirajte račun račun</a>

Zgodovina cene

Slava Yurthev Copyright