Mačka veseljačka mačja metvica u spreju

Mačka veseljačka je razpršilo iz 100% naravne in ekološke mačje mete ustvarjene v hidrolat in je eden od načinov, kako lahko mačjo meto priročno daste svoji mački. Sprejček vzpodbuja zanimanje mačke za določene predmete ali jo sprostiti in zmanjšati tesnobo.

SKU
7347721

Mačka veseljačka je 100% prirodan i organski sprej od mačje metvice i jedan je od praktičnih načina za davanje mačje metvice vašoj mački. Sprej potiče interes mačke za određene predmete ili je opušta te smanjuje tjeskobu.

Zašto koristiti sprej?

MAČKA VESELJAČKA sprej na bazi hidrolata mačje metvice koji se može koristiti na igračkama, predmetima ili mačjem ležaju. Za pružanje sati zabave i aktivnosti vašoj mački. Često ga koristimo za igru i poticanje istraživanja, kao i za učenje i umirenje. Ne izaziva ovisnost.

Sastojak mačje metvice koji izaziva reakciju kod nekih mačaka je nepetalakton. Mlade mačke mogu prvi put pokazati osjetljivost na ovu kemikaliju kada su stare između tri i šest mjeseci. Samo oko polovice svih mačaka osjetljivo je na mačju metvicu.

Mačke osjetljive na mačju metvicu mogu se ponašati od razigranog i uzbuđenog do neobično mirnog i opuštenog. Svaka mačka općenito će drugačije reagirati na sprej od mačje metvice. Ista mačka čak može imati različite reakcije na mačju metvicu u različito vrijeme. Čini se da su neke mačke zadovoljne njuškanjem i trljanjem stvari na kojima je nanesena mačja metvica, dok druge uživaju žvakati listove biljke. Čini se da mačja metvica nema negativnih nuspojava, pa je općenito sigurna za svakodnevnu upotrebu.

Mačka Veseljačka

Sprej od mačje metvice omogućuje vlasnicima mačaka nanošenje hidrolata na određena područja bez potrebe za stvarnom biljkom. Velika prednost korištenja spreja umjesto svježih ili suhih listova mačje metvice je dulji učinak.

Mačja metvica nije samo igračka za mačke... također može pomoći kod želučanih tegoba vašeg psa. Mačja metvica djeluje umirujuće na pse pa im može pomoći u smirivanju živaca i smirivanju. Da biste psu dali mačju travu, kupite tinkturu i dodajte 12 kapi tinkture u vodu za psa. Ako to ne pomogne, pokušajte dodati još 6 kapi dok se vaš pas ne smiri u autu. Hidrolatom mačje metvice možete poprskati i njegov krevet u autu ili prostirku na kojoj leži.

Loving Paw sprej Happy cat proizveden je u Sloveniji. Mačja metvica uzgaja se u čistom, organskom okruženju na 100% prirodan način. Stoga je to najprirodniji način korištenja.

Sadržaj: 100 ml

Primjena: Sprej prije upotrebe DOBRO PROTRUSITI i poprskati po cijeloj površini s udaljenosti od 20 cm. Izbjegavajte kontakt s očima ili gutanje.

Upozorenje: Čuvati izvan dohvata djece, na suhom mjestu

Sastojci: hidrolat mačje metvice

INCI: nepeta cataria flower water

Proizvedeno u Sloveniji sa srcem za mace.


naravno-lokalno

Write Your Own Review
Samo registrirani korisnici mogu poslati mišljenje o proizvodu. Molimo <a href="https://lovingpaw.hr/customer/account/login/referer/aHR0cHM6Ly9sb3ZpbmdwYXcuaHIvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3ZpZXcvaWQvMjUwNy8jcmV2aWV3LWZvcm0%2C/">Prijavite se</a> ali <a href="https://lovingpaw.hr/customer/account/create/">kreirajte račun račun</a>

Zgodovina cene

Slava Yurthev Copyright