Narukvica Loving Paw

Svi ljubitelji kućni ljubimca dobro znaju da kad bismo mogli imati svoje ljubimce uvijek i svugdje sa sobom. Ponekad to nije moguće. Pa...ili je? S našom narukvicom Loving Paw nikada nećete biti sami, jer će šapa uvijek biti s vama. Prekrasan modni dodatak koji se izrađuje s puno ljubavi, ručno u Sloveniji. Narukvica je fleksibilna i jedna veličina odgovara svima.

SKU
8068283

Svi ljubitelji kućni ljubimca dobro znaju da kad bismo mogli imati svoje ljubimce uvijek i svugdje sa sobom. Ponekad to nije moguće. Pa...ili je? S našom narukvicom Loving Paw nikada nećete biti sami, jer će šapa uvijek biti s vama. Prekrasan modni dodatak koji se izrađuje s puno ljubavi, ručno u Sloveniji. Narukvica je fleksibilna i jedna veličina odgovara svima.

Savjet: može biti apsolutno prekrasan dar za sve ljubitelje kućnih ljubimca. Uz dodatak zlatnih listića unutar šape i zlatnih detalja sa strane, ova drvena šapa će oduševiti i impresionirati sve.

  • Materijal: drvo, epoksidna smola i poliesterska žica
  • Veličina: UNI (univerzalna)

Izrađeno ručno u Sloveniji s puno ljubavi prema kućnim ljibimcima.

zapestnica Loving Paw

Write Your Own Review
Samo registrirani korisnici mogu poslati mišljenje o proizvodu. Molimo <a href="https://lovingpaw.hr/customer/account/login/referer/aHR0cHM6Ly9sb3ZpbmdwYXcuaHIvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3ZpZXcvaWQvMjUzNC8jcmV2aWV3LWZvcm0%2C/">Prijavite se</a> ali <a href="https://lovingpaw.hr/customer/account/create/">kreirajte račun račun</a>

Zgodovina cene

Slava Yurthev Copyright