Naši simpatični ambasadori Loving Paw

Tko su naši dlakavi ambasadori? Mi ih obožavamo .. Uvjerena sam, da ćeš ih također i ti obožavati, kada ih upoznaš. Tko su, što rade, gdje ih možeš pratiti? Pročitaj ..
 

Amaretto  Amaretto 1 AMARETTO

Ja sam Amaretto, pom iz Splita, koji je tek nedavno počeo svoju karijeru. U svom gradu poznat sam kao mali Sišćanin kojem je ime odredilo sudbinu. Naime, Amaretto je liker od badema, a moja dlaka i je te boje. Od svojih sam roditelja naslijedio veeeliku fotogeničnost, jer smo svi bili i na televiziji (kao prave male zvijezde).Kad sam došao u svoj novi grad, klima mi nije odgovarala i jednostavno rečeno, bio sam jako osjetljiv. Koži mi jednostavno nije odgovarala mediteranska vrućina i biljke tako da sam navikao na riječ alergija te je to i razlog zašto sam odabrao Loving Paw. Također ne mogu i ne spomenuti da sam pravi mali “žderonja”. Jedem sve poslastice, voće i meso … ali ono što posebno volim je maslac od kikirikija. Jako sam izbirljiv kada je riječ o krevetima, igračkama, hrani.... Mogu hodati po 8 km dnevno, a i svoje vlasnike volim zezati dok jedu, pa skačem po njima.

Sa svojom ljudskom obitelji idem svugdje, a moje slike možete vidjeti na mojem Instagram profilu: @amaretto_the_instapomZia  Azra ZIA & AZRA

Ja sam Zia, a moja slatka furry igračka je gospođa Azra. Stara sam 7 mjeseci i vrlo vrlo sam zaigrana, dok Azi, kako ju ja volim zvati, u svojoj 4 godini života više baš i ne kuži puno značenje riječi "igra". Jako volim tu i tamo njuškicom zavirit u Azrinu posudicu dok ona moje poslastice odbija te time povlačim pitanje - Je li mačja hrana bolja?. Dakako, za mene nije! (Bar tako kaže Lucka, cura koja vodi brigu o nama). Sve u svemu, volim provodit vrijeme u okruženju furry prijatelja bilo kakvih rasa,al najdraži su mi razigrani psići.

Veselimo se druženju s Vama i vidimo se na mom profilu @zia.theakitazara  Zara 1 ZARA

Bok svima! Zovem se Zara i pasmine sam njemački ovčar. Volim trčati, šetati, učiti nove stvari, razgledavati, kupati se, a najviše od svega volim hranu! Nema ništa bolje nego kad mama dođe kući i donese neku novu poslasticu! Jako sam pametna i brzo svladam svaki novi zadatak. Mama kaže da sam i najljepša, a Vi vidite sami.

Imam puno prijatelja i volim se igrati, a sve moje avanture možete pratiti na mom Instagramu @zara_thecrazygsdRona  Rona 1 


RONA

Pozdrav svima! Moje ime je Rona i moji korijenu vuku sve do Italije! Od tud i moje ime talijanski vodeni pas ili lagotto romagnolo. Moje predivne lokne i osobnost koja se svima lako uvuce u kozu me cine posebnom. Moji ljudi me vole vise od icega i isto tako i ja njih, a obozavam se ususkati pored njih da me ceskaju sto duze. Najvise na svijetu se volim kupati u more te sam pravi mali morski pas! Velika sam spavalica, maza te takoder jedna velika drama queen, ali i pravi mali model koji se obozava slikati.


Veselimo se druženju s Vama i vidimo se na mom profilu @lagottoronaDon&Kan  Don&Kan 1 

DON & KAN


Mi smo dva francuska buldoga Kan uskoro navršava 5 god i Don 9 mjeseci. Tipični smo buldozi hrčemo, prdimo, izležavamo se, volimo papati, nekada smo jako tvrdoglavi, ne podnosimo vručinu ....Od kada je Don došao u obitelj Kan se trudi biti "veliki brat" i uči ga svemu i brani od svih. Don ga prati u stopu i u svemu kopira. Kan je mirniji, ali Don je pravi vražićak i nestaško. Vole svoju ljudsku mamu Maju najviše na svijetu, prate je u stopu i uvijek su kraj nje i nitko drugi im nije bitan.

Uglavnom naše avanture možete pratiti na našem instagram profilu @kan_donthe frenchie
Molly  Max   Minnie Cat

MAX & MOLLY & MINNIE

Mi smo Max i Molly,prijatelja dva. Mi smo mali gurmani,fashion i sportski psi koji s ljubavlju koristimo Loving Paw. Mi smo mali mali kreativci i najbolji prijatelji svima. Volimo dijeliti stvari.Pozitivni smo i duhoviti. Stalno nam se svi smiju i ne mogu bez da nas bar par puta pomaze. Volimo našu vlasnicu kao i ona nas. Max obožava trčanje, ali je pravi mali gurman i svaku hranu mora probati, dok Molly obožava trčanje i igračke. Također smo tim za 6,ne za 5 ;) Znamo preko 50 trikova za poslasticu,igračku ili maženje.

Kako bi nas stalno pratili, posjetite @maltese.bordercollie.cat.__ i naš drugi profil @maltese.bordercollie.cat.__2
Era  Era   

ERA

PAW svima, ja sam Era. Živim u Zagrebu i križanka sam švicarskog ovčara i labradora. Vrlo sam privržena i ne dopuštam svojim ljudima da igdje idu bez mene tako da sam već prošapkala većim dijelom Hrvatske i dva puta bila u inozemstvu. Dane provodim radeći normalne pseće stvari na nenormalan način - neumorna sam u trčanju i igranju lopticama. Svoje ljude slušam samo kada o meni govore u superlativu, a maziti se volim jedino kad još napola spavam.

Moje avanture možete pratiti na profilu @universe.of.era

Keko  Keko   

KEKO

Bok, ja sam Keko, smeđi sam labrador, imam 10 godina u koju stane jedna burna prošlost.
Dok su drugi psi trčkarali livadama, zapišavajuči drva i naučili dignut šapu kao trik, ja sam za to vrijeme sa svojom dvonožnom partnericom učio kao pronalaziti unesrećene zatrpane u ruševinama, te na otvorenim prostorima u Hrvatskoj Udruzi za obuku potražnih pasa. Uz međunarodno položenu licencu spašavanja iz ruševina na što sam silno ponosan (nije bilo lako) zamjetili su me kao i zgodnog momka za snimanje reklama i tv serija. Svaki dan mi je prepun avantura bez obzira što sam umirovljen, a između snimanja, vrijeme provodim u jezeru; vadeći kamenje i čišćenja plaža, zato me često i zovu i Kekolog ;)
Obožavam jesti sve šta je ponuđeno, a i ono što nije, no s obzirom na cjeloživotni trening, naučio sam samokontrolu, a i imam osjetljivu probavu, pa kažu da moram paziti. Ponekad se ponašam kao puppy, pa moja Ivana šizi jer imam i artritis (stići će to i vas u mojim godinama). Bez obzira na sve, moj život je ispunjen, a ja mašem repom.


S obziom na to da Ivana fotografira životinje, možete misliti kakav mi je profil: @kekoramma
  

Slava Yurthev Copyright