Velika akcija i ODPRODAJA sve do 50 % OFF KLIK ZA POPUSTE * Ograničeno vrijeme.

Povrat robe i reklamacija

Opis prava odstupa:

Za ugovore sklopljene na daljinu, potrošač ima pravo da u roku 14 dana tvrtku obavijesti o povlačenju od ugovora, bez da navede razlog za svoju odluku. Ugovor je pravovreman, ako je pošiljka isporučena na vrijeme. Jedini trošak za potrošača u odnosu na otkaz ugovora su izravni troškovi povrata robe. Ako potrošač odustane od ugovora s našom tvrtkom će vratiti sve uplate u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 14 dana nakon primitku obavijesti o povlačenju. Ako je kupac već zaprimio robu i odustao od ugovora, paketić vrati ili izruči osobi ili tvrtki ovlašteni za primanje robu odmah ili u roku od 14 dana od dana obavijesti o povlačenju. Smatra se da kupac vraća robu pravodobno ako je poslana prije isteka 14-dnevnog razdoblja za povrat. Kupac je odgovoran za smanjenje vrijednosti robe, ako je smanjenje vrijednosti koje proizlazi iz radnje koje nije potrebno utvrdenje prirode, karakteristika i funkcioniranja robe. Primljena roba mora biti vraćena netaknuta i u istom iznosu, osim ako je roba uništena, oštećena, izgubljena ili količina proizvoda se smanjuje, bez krivnje potrošača. Ponuđač može uskratiti povrat uplata dok roba nije vraćena ili dok kupac sam ne pruža dokaze da je roba poslana natrag, osim ako tvrtka sama ponudi mogućnost stjecanja robe. Kupac u cijelosti plaća trošak dostave vraćanja artikla.

Kupac NEMA prava povlačenja i povrat proizvoda u slučaju:

  • Hranu, opremu, proizvode za njegu, ako je korisnik već otvorio ambalažu i otpećatio proizvod;
  • Koriščenog proizvoda, jer su ti proizvodi su po prirodi neprikladne za povrat (primer: nakon vidljivih
  • znakove korištenja);
  • pokvarljiva roba
  • proizvodi koji su dizajnirani u skladu s preciznim uputama od korisnika;
  • Proizvodi koji su se prilagodile korisnikovim osobnim potrebama;
  • Drugi proizvodi, koji po svojoj prirodi ne ispunjavaju uvjete za povrat;
  • Proizvod koji su vrlo pokvarljiv ili koji je već istekao;
  • Proizvod koji je oštećeni ili promijenjen u količini.

Vraćenu robu treba poslati na našu adresu:

KAIT d.o.o.
Žarova 16
3320 Velenje
Slovenija

Obrazac za reklamaciju: kliknite ovdje. Ispunite obrazac i vratiti ga putem e-maila ili tiskanom verzijom. E-mail adresa: info@lovingpaw.hr. Adresa: KAIT d.o.o., Žarova 16, 3320 Velenje, Slovenija

Prigovor/reklamacija

Kupac može vratiti proizvod u roku od četrnaest (14) dana od kupnje, ako roba nema karakteristike koje je prodavatelj obećao, kad je prodavatelj poslao pogrešne proizvode, proizvode u pogrešnom iznosu ili boji, ili ako se proizvodi na neki drugi način odstupaju od narudžbe kupca. Kupac u ovom slučaju zahtijeva hitnu zamjenu istog besprijekornog proizvoda ili u propisanom roku i pod uvjetima pritužbe.

Upravo dodano na vašu listu želja:
moja lista želja
Upravo ste dodali ovaj proizvod u svoju košaricu: