Poslastice od puretine Summer bite

Oh, kako je divno kada sve oko nas cvjeta i osunčano je. Tople temperature savršene su za super duge šetnje i uživanje na otvorenom sa svojim kućnim ljubimcem. Što može biti bolje? Da sa sobom ponesu ukusne, prirodne i ručno rađene poslastice od puretine koje smo nazvali Summer bite. Neka poslastica bude što ukusnija i zdravija! Bilo gdje i bilo kada.

SKU
8107300

Oh, kako je divno kada sve oko nas cvjeta i osunčano je. Tople temperature savršene su za super duge šetnje i uživanje na otvorenom sa svojim kućnim ljubimcem. Što može biti bolje? Da sa sobom ponesu ukusne, prirodne i ručno rađene poslastice od puretine koje smo nazvali Summer bite. Neka poslastica bude što ukusnija i zdravija! Bilo gdje i bilo kada.


Sastojci: griz integralno brašno, pureće meso 25%, jaja, mrkva, špinat, ulje repice, spirulina.

Analitičke komponente: 23,3% sur. bjelančevine, 4,9% sur. masti, 10% sur. vlakna, 1,6% sur. pepeo

Upute za uporabu: čuvati na suhom i ponuditi psu kao dohranu

Neto količina: 70g

Proizvedeno s ljubavlju u Sloveniji.

Write Your Own Review
Samo registrirani korisnici mogu poslati mišljenje o proizvodu. Molimo <a href="https://lovingpaw.hr/customer/account/login/referer/aHR0cHM6Ly9sb3ZpbmdwYXcuaHIvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3ZpZXcvaWQvMjUzNi8jcmV2aWV3LWZvcm0%2C/">Prijavite se</a> ali <a href="https://lovingpaw.hr/customer/account/create/">kreirajte račun račun</a>

Zgodovina cene

Slava Yurthev Copyright