Upoznaj nas i našu priču

Za početak naša priča i nadahnuće za internet butik ...  
 

Loving Paw priča je veoma posebna. Bolje rečeno, bez naših pasjih prijatelja ne bi postojala. Glavni i najveći razlog za razmišljanje o početku internet butika je bio nadasve moj Shih Tzu s imenom Kai, koji je nažalost uginuo ožujka 2017.godine zbog raka i otišao na nebo, među pasje zvjezdice. Očito je upravo iz tog razloga njegovo poslanstvo počelo. Zašto?

Kai je bio veliki alergičar. Zapravo, nije smio jesti žitarice - jeo je samo specifičnu hranu. Unatoč liječenju nikada nije okusio kakve ukusne poslastice, kao što su okusili njegovi pasji prijatelji. S poteškoćom sam našla primjerenu hranu, koja mu nije razdražila crijeva.

No, tako je priča započela ...

Primjetila sam, da je bilo sve više psića i mačaka alergičara. Njihovi vlasnici su s poteškoćama (u poplavi različite hrane i opreme) željeli dobiti takvu, koja je hipoalergena i bez 'umjetnih' dodataka. I tako je nastala velika želja i sa puno truda je stvoren divan internet butik Loving Paw.

 

Nastalo je također poduzeće KAIT, koje je sastavljeno iz imena naših psića:

K (Crni ruski terijer Kan: najveći crni 'frajer' naše pasje obitelji i glavni nadzornik)

AI (Shih Tzu Kai: osnovni i najveći razlog za nastanak butika) 

T (Shih Tzu Tango: naš najveći pomoćnik i 'dvorska luda'')
 

Zašto i internet butik?

U Loving Paw nudimo također proizvode, koji su primjereni za najosjetljivije psiće i mačke. Svaki brend je provjeren iz prve ruke, kvalitetan i pomno izabran. No, za to se moramo zahvaliti prije svega našim psićima.

Svim vlasnicima želim olakšati traženje primjerene hrane i opreme te na jednom mjestu ponuditi samo najbolje - što naši psići i mačke također zaslužuju. Naša vodilja, svrha, misija i vizija su zadovoljni vlasnici te veseli i zdravi kućni ljubimci.  

 

VRIJEME JE, DA SE UPOZNAMO :) TKO STOJI IZA EKIPE LOVING PAW?


Janja 
JANJA - vlasnica, kreativna duša i voditeljica te velika ljubiteljica životinja


Staš 

STAŠ - IT mastermind, muž vlasnice ;) i veliki ljubitelj životinja


Tango 

TANGO - Naš pasji ljubimac, glavni pokusni kunić i dvorska luda

 

Kan 

KAN - Crni frajer i glavni nadzornik
 

Kai

 KAI - Razlog nastanka butika i pasja dušica, koja nas prati sa neba i među zvjezdicama


Slava Yurthev Copyright