Veleprodaja / B2B

Veleprodaja / B2B

KAIT d.o.o. je zastupnik u Hrvatskoj za vlastiti brend Loving Paw i vrhunske brendove Tribal, Goodchap's, Adios Plastic i LickiMat®. U Loving Paw nudimo također proizvode, koji su primjereni za najosjetljivije pse i mace. Svaki brend je provjeren iz prve ruke, kvalitetan i pomno izabran. No, za to se moramo zahvaliti prije svega našim psićima. Svim vlasnicima želim olakšati traženje primjerene hrane i opreme te na jednom mjestu želimo ponuditi samo najbolje - jer naši psići i mace također zaslužuju najbolje. Naša vodilja i misao su zadovoljni vlasnici te veseli i zdravi kućni ljubimci.

 

Ukoliko bi željeli u vašu ponudu za psiće i mace također uključiti i naše proizvode, slobodno nas kontaktirajte i sa veseljem ćemo se dogovoriti za sudjelovanje.


LovingPaw

Loving Paw je slovenski brend, koji želi psićima i macama ponuditi ono najbolje.

 

Prilikom odabira opreme vjerujemo kvalitetnim materijalima, izdržljivosti, antialergičnim proizvodima i osiguravamo maksimalno zadovoljstvo. Zašto bi oprema za psiće i mace bila obična, ukoliko može istupati i istovremeno biti kvalitetna? Naime, sa našim proizvodima će vaši kućni ljubimci biti nešto posebno :)  Svaki proizvod je napravljen ručno u Sloveniji sa posebnom pozornošću do detalja. Uzorci su napravljeni po trenutnoj inspiraciji vlasnice Loving Paw. Što je još tako posebno? Svako ime proizvoda Loving Paw ima svoj značaj. Zašto? Cjelokupno iskustvo želimo što bolje personalizirati i dodati svoj značaj baš svakom proizvodu. Jer želimo samo najbolje za naše kućne ljubimce i njihove šapice..

 

Naravno da naša priča ne završava kod opreme, jer vjerujemo samo zdravom i kvalitetnom životu za naše kućne ljubimce. Iz toga izvoru također najbolji i kvalitetni proizvodi za zdrave kućne ljubimce. Naši proizvodi su provjerene kvalitete, prirodnog porijekla i vrhunske prerade te ono najbolje što može ponuditi priroda. Naša izreka je jednostavna: Vratimo se nazad k prirodi!

 

Hvala što ste dio naše priče. <3

 

POGLEDAJ SVE PROIZVODE

 

 


Tribal

Tribal je vrhunskI brend iz Velike Britanije, koji stvara hranjivu hranu za pse. Cjelokupna ponuda je napravljena sa odgovornošću te od svježih te kvalitetnih sastojaka. 

 

Za razliku od većinu tradicionalne pasje hrane, koja je napravljena kod ekstremnih temperatura, koje uništavaju hranjive tvari, Tribal upotrebljava nježan postupak kuhanja, da očuva hranjive tvari (bjelančevine, vitamine i minerale) ... uglavnom, sve ono što je od važnog značaja za zdravlje vašeg kućnog ljubimca! Osnovna filozofija temelji na sastojcima, koje nudi. Samo tako vaš pas ima najbolju prehranu, kakvu zaslužuje!

 

Za hladno stiskano pasju hranu, grickalice i mokru hranu upotrebljavaju samo meso i ribe iz slobodnog uzgoja i  divljeg uzgoja te ambalažu, koja je u potpunosti reciklirana. Zajedno se okreću ekološkom razvoju i najčišćoj prirodi, koja je moguća. Tribal trenutno nudi hladno stiskanu hranu, poslastice i monoproteinsku mokru hranu.

 

POGLEDAJ SVE PROIZVODE

 


 

 

 

 

Goodchamps

 

Goodchap's vjeruje činjenici, da psi daju iznimno puno, mole za jako malo.

Zbog toga je nastao brend, koji želi nagraditi psiće diljem svijeta. Paleta luksuznih pasjih poslastica nudi veoma puno te je savršen način da se zahvalite svom psiću. 

Goodchap's su 2018 godine osnovali otac i sin, Mark i Liam Goodwin. Uz pomoć ilustratorice Beth i degustatora proizvoda, posvojenog djeteta iz Bugarske, Ralpha, razvili su paletu poklona. Na taj način možete svom najboljem prijatelju pokazati, kako ga cijenite. Cjelokupan brend vjeruje i kune se da postoji bolji svijet, bez plastike i nečistoća. 

 

BEZ PLASTIKE

Trude se biti što prihvatljiviji i žele ekološki gledati na okolinu. Iz tog razloga i između ostalog, trajnostno i održivo te sa povjerenjem vrijednih britanskih trgovaca dobivaju svoje ribe i koriste isključivo lokalne dobavljače. Njihova najveća strast je smanjiti upotrebu plastike. Zato je Goodchap's ambalaža u potpunosti bez plastike. Svaka pasja poslastica je pakirana vu kompostne, biorazgradive i reciklirane vrećice, koje su napravljene od biljaka - bez plastike! Sve poslastice su zapakirane u biorazgradive vrećice. Prozirne vrećice su napravljene od kukuruznog škroba, zbog čega su u potpunosti biorazgradive i kompostabilne. 

 

SA KUPOVINOM POMAŽEMO KUĆNIM LJUBIMCIMA, KOJIMA JE POTREBNA POMOĆ!

Oduševljeni smo činjenicom, da Goodchamp's pomaže također svim životinjama, kojima je potrebna pomoć. Sa time posljedično pomažete također vi i mi. Uvijek, kada svom kućnom ljubimcu priuštite poslasticu iz linije sa ribljim kožicama gospodina Fishera, ribljimi pogačama gospođe Cook ili ribljih zalogaja Lil's Scamp,  pomažete poslati jednake kvalitetne dobrote psima, kojima je potrebna pomoć po svim medicinskih centrima. 

 

PRIRODNO I ZDRAVO

Goodchap's poslastice su 100-posto prirodne i istovremeno pune omega 3 masnim kiselinama, bjelančevinama, malo masti, hipoalergeni su te bez pšenice i glutena. Kada govorimo o zdravlju kućnog ljubimca, riba je zaista pravi izbor. Sve dobrote sa ribama se trajnostno i održivo dobivaju od vrijednih trgovaca sa ribama iz Velike Britanije. Paleta poslastica je iznimno bogata. Dobiti ćete ih kako za malene, velike psiće, tako i za štene i seniore. Važno je, da se im se zahvalimo i ponudimo samo najbolje!

 

POGLEDAJ SVE PROIZVODE


 

Adios Plastic

Zasigurno, na najbolji način i svoje poduzeće može predstaviti sam vlasnik Ben, koji je o poduzeću Adios Plastic rekao sljedeće:

"Pozdrav, ja sam Ben! Osnivač sam poduzeća Adios Plastic. Ideja za Adios Plastic se u prvom planu pojavila 2017 godine, u međuvremenu kada sam bio svjestan štetnih učinaka, koje plastika ima i sa kojom djeluje na okoliš. Htio sam nešto napraviti kako bih pomogao, ali nisam bio skroz uvjeren, što točno. Znao sam da je moj životni cilj smanjiti upotrebu plastike za jednokratnu upotrebu. Svejedno sam želio napraviti više, puno više! ... i iz razloga što obožavam životinje, odmah sam pomislio na to, da bi izradio nešto ne- plastično za kućne ljubimce. 

Nakon nekoliko mjeseci istraživanja sam otkrio, da skoro sve vrećice za pse nisu toliko ekološke za okoliš, kao što većina tvrdi! Poduzeća su bila i još uvijek pridobivaju kupce sa upotrebom naprednih tehnologija trgovanja. Slučaj sam uzeo u svoje vlastite ruke i prvu izradu za kompostirne vrećice za pse sam stavio u proizvodnju 2018. Godine, točnije mjeseca prosinca. Bilo je jako uznemirljivo, također veoma strašljivo. Adios Plastic je ovdje zato, da potrošačima ponudi neplastične alternative za svakodnevne proizvode. Naša ljubav prema životinjama znači, da su kompostirne vrećice za izmetke ono pravo i zasigurno početak pravoga smjera za bolji planet. Ali, ne brinite, imati ćemo još puno proizvoda, koji će vas zasigurno oduševiti i istovremeno će očuvati planet zelenim!"

 

 

POGLEDAJ SVE PROIZVODE

 


 

Licki Mat

Podloge LickiMat® su iznimno jednostavne, istovremeno iznenađujuće učinkoviti i pametni dodaci za pse i mačke. Podloge pomažu kod stresa, smiruju, opuštaju i istovremeno brinu za ustnu higijenu životinja. Pojavljuju se u više uzoraka za različite namjene. Velika značajka LickiMat® je njegova višenamjenska upotreba. Prvobitno razvijen kao proizvod za skraćivanje dosade i igračka za poslastice, kasnije se razvio u vrhunski proizvod. LickiMat® je izrađen kao jednostavan dodatak za borbu protiv tjeskobe i stresa kod životinja. 

Podloga LickiMat® je odlična prilika za borbu protiv dosade kod psa ili mačke. Malena količina hrane može duže vremena nuditi veliku dozu užitka. To rješenje je tako jednostavno i jeftino, da je odlično djelovalo u skrovištima za životinje, gdje većina životinja trpi od kroničnog stresa. Podloge LickiMat®  će se odlično uklopiti također u domu, gdje mogu učinkovito spriječiti razorno djelovanje psa, kada je sam kod kuće. Sa time mogu spasiti vaše cipele od ugriza :)

Ali to još uvijek nije sve: višenamjenska upotreba LickiMat® po mišljenju stručnjaka veterine djeluje odlično za vrijeme postupaka, koji se izvode u njihovim ambulantama jer djeluju opuštajuće na kućnog ljubimca i preusmjerava pozornost od ne uvijek ugodnih radnji. Treneri psa upotrebljavaju tepihe LickiMat® kako dodatak prilikom treninga o poslušnosti psa. Rade kao motivacija za dobro napravljeni rad i potenciraju zabavu. Iznenađujuće nije niti činjenica, da LickiMat® možemo upotrijebiti također za  odvlačenje pažnje našeg psa u uznemirujućim trenucima, kao što je posjeta poštara :)

LickiMat® stvara mogućnost, da našem kućnom ljubimcu poslužimo i zdrave grickalice i zaista stvorimo pravo obilje hrane :) Možemo ju upotrijebiti također tada, kada je kućni ljubimac bolestan i kada želimo tako ili na drugi način da bude zdrav. LickiMat® može pomoći prilikom davanja vitamina ili lijekova. Kućni ljubimac ih uopće neće primjetiti između finih dobrota na tepihu i sve će lijepo pojesti. Podloga može odlično položiti ispit kao stimulator apetita.

I, da li ste znali, da su tepisi LickiMat® primjereni za zamrzavanje? Za vrijeme vrućih dana, neće postojati ništa bolje od "sladoleda" sa podloge :) LickiMat® nudi također veliku posudu za lagano hranjenje. Da li imate gurmana kod kuće? Ponudite mu LickiMat® i vidjeti ćete, kako fantastično djeluje.

LickiMat® je inovativan proizvod, koje je izumilo australsko poduzeće, Innovative Pet Products. Glavni cilj tog poduzeća je osigurati proizvode, koji brinu za zdravlje i dobrobit životinja. Proizvodi su napravljeni od najkvalitetnijih materijala - netoksičnih i sigurnih te sa upotrebom najnovijih proizvodnih tehnika.

 

 

 

POGLEDAJ SVE PROIZVODE


HenryWag

Kao vlasnici kućnih ljubimaca i dizajneri proizvoda, kod  Henry Wag su prepoznali potrebu za bolje izrađenim dodacima namijenjenim poboljšanju zdravlja i dobrog osjećaja kućnih ljubimaca. Kreativan dizajn u kombinaciji sa kvalitetnim materijalima brine za elegantne proizvode, koji vašem kućnom ljubimcu ne samo da koriste u svakodnevnom životu, već izgledaju jako dobro.

 

POGLEDAJ SVE PROIZVODE

Slava Yurthev Copyright