Velika akcija i ODPRODAJA sve do 50 % OFF KLIK ZA POPUSTE * Ograničeno vrijeme.

Načini plaćanja i dostava

Kupnja preko stranice LovingPaw.hr je sigurna, jednostavna i udobna. Kupac se mora pobrinuti da su njegovi podatci ispravni i istiniti, bez obzira na način plaćanja. Vaša narudžba će biti isporučena u roku od 5-6 radna dana (ukoliko je narudžba napravljena u ponedjeljak do 11:00, drugim danima od
utorka do petka do 13:00). Vikendima i praznicima ne isporučujemo. Imajte na umu, da se vrijeme isporuke može produljiti zbog različitih razloga, na koje nemamo utjecaja (kvar, nezgode, greške u adresi, uvjeti na cesti, blagdani ...). Izuzetak je dostava na otoke: Detaljni raspored dostave.

Omogućujemo sljedeće načine plaćanja:

Dostava naručenih proizvoda u našoj se internet trgovini izvodi u najkraćem mogućem roku i ovisi o raspoloživosti artikala. Artikle dostavljamo preko dostavne službe GLS na adresu koju ste naveli prilikom registracije, odnosno prilikom kupnje artikala. Savjetujemo vam da napišete adresu na kojoj se nalazite u dopodnevnim satima. Također savjetujemo da napišete broj telefona ili mobitela na koji vas kurir može dobiti i s vama se dogovoriti o načinu dostave. Broj telefona koristi se isključivo za svrhu kvalitetnije dostave. Paket vam dostavljaju na adresu koju ste naveli prilikom narudžbe, no mogu vam ga dostaviti i na drugu adresu, ako vam to više odgovara. U slučaju neuspješne dostave paketa, GLS kurir će vam ostaviti poruku o prispjeloj pošiljci. U poruci će biti naveden broj pošiljke te broj telefona i e-mail GLS službeza dostavu.

GLS dostavlja pakete od ponedjeljka do petka - u Hrvatskoj obično u roku od 24 sata, a na otocima u roku 24 - 72 sata. Međutim ovaj standard vremena isporuke nije osiguran ili zajamčen. Paketi se prevoze cestom, tako da prometni kolaps može dovesti do kašnjenja. Za više informacija, nazovite službu za usluge kupcima +385 1 2042 672.

Za dostavu na otocima pogledajte ovaj link: https://gls-group.eu/HR/hr/dostava-na-otoke
Podatci službe za dostavu: General Logistics Systems Croatia d.o.o., Varazdinska 116, 10360 Popovec, info@gls-croatia.com

Plaćanje pouzećem
Plaćanje platnim karticama (Mastercard, Visa, Maestro, Diners Club)
Originalna valuta plaćanja je EUR. Maestro kartice i ostale kartice tekućeg računa koje se isključivo terete u valuti HRK, imaju iznos naplate u kunskoj protuvijednosti koja nije jednaka našem iznosu radi tečajne razlike. Molimo Vas, da se za više informacija obratite u svoju banku ili u Kontakt centar banke. Na webu je moguće samo jednokratno plaćanje.

Plaćanje preko sustava Paypal

Originalna valuta plaćanja je EUR. Maestro kartice i ostale kartice tekućeg računa koje se isključivo terete u valuti HRK, imaju iznos naplate u kunskoj protuvijednosti koja nije jednaka našem iznosu radi tečajne razlike. Molimo Vas, da se za više informacija obratite u svoju banku ili u Kontakt centar banke.

Plaćanje općom uplatnicom / predračunom (uplatom na račun KAIT d.o.o. / predračun odnosno platni nalog):
Nakon što odaberete uplatu putem opće uplatnice/predračuna zaprimite email s podatcima o plaćanju. Uplatu korisnik izvodi preko svog tekućeg računa (npr. e-zaba, Net, PBZ365@NET, itd.) ili podatke isprinta i iznos plati preko uplatnice na pošti. Kupnja se aktivira tek kada KAIT d.o.o. primi uplatu, odnosno jedan radni dan nakon plaćanja, ukoliko je uplata provedena preko internet bankarstva do 15. sati, ili do dva radna dana ako je uplata provedena na pošti. Nakon plaćanja kupac prima artikl(e) i račun.

U slučaju, da korisnik plaća pouzećem ili po predračunu, korisnik može artikle naručiti i telefonom na email: info@lovingpaw.hr. Nakon narudžbe na adresu prima i uplatnicu, odnosno nalog za plaćanje, koji može platiti na svakoj pošti ili banki. Kada kupac uplati nalog, šaljemo artikl i račun. U koliko biste prilikom plaćanja naišli na problem, uvijek se možete obratiti našim djelatnicama za pomoć kupcima putem e-pošte info@lovingpawa.hr. Navedeni načini plaćanja mogući su za sve ponude, osim ako u samoj ponudi nije navedeno drugačije. Zadržavamo pravo da kod određenih ponuda ograničimo načine plaćanja. Takva će promijena biti jasno zapisana u ponudi.

Narudžbe se u elektroničkom obliku spremaju na serveru i kupcu su dostupne u svakom trenutku, vidjeti ih može u svom korisničkom profilu (Moj profil).

Cijena dostave na Vašu adresu ili GLS depo (GLS dostavna služba):
Cijena dostave iznosi 6 €.

2. Dostava

Narudžba će biti dostavljena u roku od 5-6 radna dana, ukoliko je narudžba napravljena u ponedjeljak do 11:00, drugim danima od utorka do petka do 13:00. Vikendima i praznicima NE isporučujemo. Imajte na umu, da se vrijeme isporuke može produljiti zbog različitih razloga, na kojnemamo utjecaja (kvar, nezgode, greške u adresi, uvjeti na cesti, blagdani ...). Izuzetak je dostava na otoke: Detaljni raspored dostave.


Osobno preuzimanje u GLS depo-u:

Imate mogućnost odabrati da ćete paket osobno podići u jednom od GLS područnih skladišta (depoa). U tom slučaju će se Vaš paket uskladištiti u GLS područnom skladištu (depo-u) koje je nadležno za Vaše područje a Vi ga možete podići u sljedećih četiri radna dana. Nakon isteka tog vremena paket će se vratiti nazad pošiljatelju. Jednostavno odaberite “Osobno preuzimanje u GLS depo-u”, potvrdite odabir i GLS će Vaš paket uskladištiti na siguran način. Cijena dostave iznosi 34,95 kn.

Upravo dodano na vašu listu želja:
moja lista želja
Upravo ste dodali ovaj proizvod u svoju košaricu: