Velika akcija i ODPRODAJA sve do 50 % OFF KLIK ZA POPUSTE * Ograničeno vrijeme.

Veleprodaja - B2B

Priča Loving Paw je vrlo posebna. Zapravo, ne bismo postojali bez naših prijatelja pasa. Glavni i najveći razlog za nastanak online butika i brenda je zapravo moj Shih Tzu po imenu Kai, koji je nažalost preminuo u ožujku 2017. od posljedica raka. Očito je tu započela njegova misija. Zašto?

Kao vlasnica bunde, počela sam razmišljati o tome kako da vlasnik na jednom mjestu dobije nešto što je 100% sigurno za bundu, a 100% zdravo i lokalno. Na temelju brojnih istraživanja i edukacija kreirala sam prvu liniju Loving Paw - proizvode od najbolje bentonit gline na svijetu. Vlasnici su bili oduševljeni. Sve to dovelo je do daljnjeg razvoja proizvoda i linija na koje smo iznimno ponosni.

Loving Paw želi dlakavima dati ono što zaslužuju - najbolje. Želimo da vaši krzneni prijatelji budu s vama što je dulje moguće, a to je ono što je naša cijela misija. Proizvodi Loving Paw nastali su s puno ljubavi, iskustva i, naravno, znanja. Svaki je proizvod dizajniran i stvoren s razlogom. Kvaliteta i poznato podrijetlo domaćih namirnica nam je od iznimne važnosti, a kosmatinčki su naša inspiracija.

Loving Paw je obiteljska tvrtka koja ima samo jedan cilj: zdrave i sretne krznene bebe i zadovoljne vlasnike.

Želite obogatiti svoju ponudu našim proizvodima?

Kontaktirajte nas i dogovorimo se.
E-pošta: info@lovingpaw.hr
Telefon: 00386 (69) 611 116
Web: www.lovingpaw.hr

PREUZMITE KATALOG NAŠIH PROIZVODA OVDJE: KATALOG LOVING PAW

KAIT doo, Žarova 16, 3320 Velenje, Slovenija
Registrirani zaštitni znak: Loving Paw

Radujem se što ću raditi s tobom!
Vlasnik i osnivač Loving Paw
Janja Strozak s krznima

Upravo dodano na vašu listu želja:
moja lista želja
Upravo ste dodali ovaj proizvod u svoju košaricu: