Velika akcija i ODPRODAJA sve do 50 % OFF KLIK ZA POPUSTE * Ograničeno vrijeme.

Rješavanje pritužbi i sporova

PRITUŽBE I SPOROVI

KAIT d.o.o. s internetskom trgovinom Lovingpaw.hr (u nastavku teksta Loving Paw) poštuje važeće europsko zakonodavstvo o zaštiti potrošača. Loving Paw ulaže maksimalne napore u ispunjavanje dužnosti uspostavljanja učinkovitog sustava rješavanja pritužbi i određivanja osobe s kojom kupac može kontaktirati telefonom ili e-poštom u slučaju problema.

Pritužbe se podnose putem adrese e-pošte info@lovingpaw.hr. Postupak podnošenja pritužbe je povjerljiv. Loving Paw će potvrditi primitak pritužbe u roku od pet radnih dana, obavijestiti kupca koliko će vremena trebati za rješavanje te ga/je obavještavati o tijeku postupka.

Loving Paw je svjestan činjenice je da je osnovna značajka potrošačkog spora, barem što se tiče sudskog rješavanja, nesrazmjer između ekonomske vrijednosti zahtjeva i troškova koji mogu nastati u rješavanju samog spora. To je ujedno i glavna prepreka potrošačima u pokretanju sporova na sudu. Stoga Loving Paw nastoji riješiti sve sporove sporazumno.

U slučaju sudskog rješavanja sporova nadležan je sud u stalnom prebivalištu potrošača.

IZVANSUDSKO RJEŠAVANJE POTROŠAČKIH SPOROVA

U skladu sa zakonskim normama ne priznajemo nijednog pružatelja usluga izvansudskog rješavanja potrošačkih sporova kao nadležnog za rješavanje potrošačkih sporova, koje bi potrošač mogao pokrenuti u skladu sa Zakonom o alternativnom rješavanju potrošačkih sporova. Loving Paw, koji kao dobavljač roba i usluga omogućuje internetsku kupnju na području Hrvatske, objavljuje elektroničku poveznicu na platformu za internetsko rješavanje potrošačkih sporova (SRPS) na svojoj web-stranici.

Navedeno uređenje proizlazi iz Zakona o alternativnom rješavanju potrošačkih sporova te Uredbe (EU) br. 524/2013 Europskog parlamenta i Vijeća o online rješavanju potrošačkih sporova i izmjeni Uredbe (EZ) br. 2016/2004 i Direktive 2009/22/EZ.

Upravo dodano na vašu listu želja:
moja lista želja
Upravo ste dodali ovaj proizvod u svoju košaricu: