Velika akcija i ODPRODAJA sve do 50 % OFF KLIK ZA POPUSTE * Ograničeno vrijeme.

Upoznajte nas i našu priču

Za početak, naša priča i inspiracija za online butik...
Priča Loving Paw je vrlo posebna. Zapravo, ne bismo postojali bez naših prijatelja pasa. Glavni i najveći razlog za razmišljanje o pokretanju online butika je zapravo moj Shih Tzu po imenu Kai, koji je nažalost preminuo od raka u ožujku 2017. godine. Očito je tu započela njegova misija. Zašto?

Kai je bio veliki alergičar. Zapravo, nije smio jesti žitarice – mogao je jesti samo određenu hranu. Imao je jednako jaku alergiju na grinje.
Unatoč liječenju, nikada nije okusio nijednu ukusnu poslasticu kao što su to mogli njegovi prijatelji psi. Teško sam pronalazio odgovarajuću hranu koja mu nije iritirala crijeva.
MOJ KAI i u prekrasnom spotu pjevačice Ditke u iznimno emotivnoj pjesmi: Bježi, trči dalje, psiću moj (na timelineu na 2.08 min.)
E, tu je priča počela...

Primijetila sam da je sve više štenaca i mačića s alergijama. Njihovi vlasnici teško (u poplavi različite hrane i opreme) pronalaze onu koja je hipoalergena i bez 'umjetnih' nečistoća. I tako se rodila velika želja i uz puno truda nastao je online butik Loving Paw. Kao vlasnik krznenih ljubimaca, počeo sam razmišljati o tome kako vlasnik može na jednom mjestu dobiti nešto što je 100% sigurno i 100% zdravo i lokalno za krznene ljubimce. Na temelju brojnih istraživanja i edukacija kreirala sam prvu liniju Loving Paw - proizvode od najbolje bentonit gline na svijetu. Vlasnici su bili oduševljeni. Sve to dovelo je do daljnjeg razvoja proizvoda i linija na koje smo iznimno ponosni.


Nastala je i tvrtka KAIT koju čine imena naših štenaca:

K (Crni ruski terijer Kan: najveći crni 'brat' naše obitelji pasa i glavni nadzornik)

AI (Shih Tzu Kai: osnovni i najveći razlog nastanka butika)

T (Shih Tzu Tango: naš najveći pomagač i 'dvorska luda')

Loving Paw želi dlakavima dati ono što zaslužuju - najbolje. Želimo da vaši krzneni prijatelji budu s vama što je dulje moguće, a to je ono što je naša cijela misija. Proizvodi Loving Paw nastali su s puno ljubavi, iskustva i, naravno, znanja. Svaki je proizvod dizajniran i stvoren s razlogom. Kvaliteta i poznato podrijetlo domaćih namirnica nam je od iznimne važnosti, a kosmatinčki su naša inspiracija.

Loving Paw je obiteljska tvrtka sa samo jednim ciljem: zdravi i sretni dlakavi i zadovoljni vlasnici. Naša smjernica je: NARAVNO. LOKALNO. OD SRCA. Naš moto je vrlo jasan:
VAŠ LJUBIMAC NAŠA MISIJA.
VAŠ KRZNASTI. NAŠA MISIJA.

U 2023. godini priča se nastavlja na području NJEGE KOSE. Budući da im želim ponuditi samo najbolje, završila sam edukaciju za njegu dlakavih pasa kod svoje mentorice Daniele Risdan koja je profesionalna stilistica i frizerka pasa i zastupnica IGA (International Groomers Association) u Sloveniji. Tako je sve iz 2023. zaživjelo CENTAR ZDRAVOG I OPREZNOG KOSMATINČKO u Velenju. Priča o Loving Pawu tako raste, nastavlja se, ...

Hvala Kai i dobro se pazi na nas među zvijezdama pasa* Ali bit ćemo tu za sve tvoje krznene prijatelje, obećavam

VRIJEME JE DA VAS UPOZNAMO :) TKO STOJI IZA LOVING PAW TIMA?


JANJA - vlasnica, idejna voditeljica i velika ljubiteljica životinjaSTAŠ - IT mastermind, suprug vlasnice ;) i veliki ljubitelj životinjaTANGO - Naše pseće srce, glavni ispitivač i dvorska ludaKAN - Crni tip i glavni nadzornik


KAI - Razlog nastanka butika i pasji dah koji nas prati među zvijezdama

Upravo dodano na vašu listu želja:
moja lista želja
Upravo ste dodali ovaj proizvod u svoju košaricu: