Velika akcija i ODPRODAJA sve do 50 % OFF KLIK ZA POPUSTE * Ograničeno vrijeme.

Zaštita osobnih podataka i kolačića

Stranica www.lovingpaw.si u vlasništvu je tvrtke KAIT doo Vlasnik stranice obvezuje se poštivati ​​Vašu privatnost i zakonske odredbe kojima se uređuje privatnost i zaštita podataka. Tvrtka KAIT doo (u daljnjem tekstu tvrtka) posluje u skladu s odredbama o zaštiti osobnih podataka (ZVOP-1, Ur.l.RS, br. 94/2007) i Općom uredbom EU o zaštiti podataka (Uredba (EU) ) 2016/679 ).

Politika privatnosti odnosi se na posjetitelja (u daljnjem tekstu korisnik) web stranice koji prvi put posjećuje web stranicu te za sve sljedeće posjete. Korištenjem web stranice www.lovingpaw.si posjetitelj potvrđuje da prihvaća i slaže se sa svim odredbama ove politike. Politika privatnosti može se promijeniti ili dopuniti u bilo kojem trenutku bez prethodnog upozorenja ili obavijesti. Korištenjem web stranice nakon izmjene ovih pravila korisnik potvrđuje da se slaže s promjenama.

Tvrtka se obvezuje čuvati povjerljivost osobnih podataka i privatnost posjetitelja/korisnika web stranica te učiniti sve potrebno kako bi ih zaštitila od bilo kakvih povreda ili zlouporaba.

OBRADA OSOBNIH PODATAKA
Društvo obrađuje osobne podatke na temelju osobne privole pojedinca, na temelju sklopljenog ugovora ili na temelju zakona. Svaki posjetitelj web stranice www.lovingpaw.si koji na našoj web stranici ili u našim nagradnim igrama, kvizovima i sl. unosi osobne podatke, također daje aktivnu osobnu privolu za obradu osobnih podataka temeljem dostavljenog obrasca prilikom prijave na e-novosti, prijave na nagradne igre, prijave na nagradne kvizove, narudžbe proizvoda ili prijave na priručnike.

Tvrtka može prikupljati sljedeće podatke o korisnicima:

 • Prijava na e-novosti: ime, prezime, spol, e-mail adresa
 • Prijave za nagradnu igru ​​ili kviz: ime, prezime, spol, email adresa
 • Narudžba proizvoda (proizvodi na web stranici www.lovingpaw.si): ime, prezime, ulica i kućni broj, poštanski broj i poštanski ured, telefon, e-mail adresa i naziv tvrtke (ako se registrirate kao tvrtka)
 • Kontakt obrazac: ime, prezime, telefon, e-mail adresa
 • Sve ostale podatke koje korisnik dobrovoljno ustupi tvrtki ili unese u ažuriranje podataka na poveznici OVDJE
 • Osobne podatke označene kao neobvezne korisnik može dati ako želi. Korisnik koji davatelju ne dostavi neobvezne osobne podatke ne snosi zbog toga nikakve štetne posljedice.
 • Klikom na 'Slažem se s uvjetima poslovanja' ili klikom na 'Slažem se s politikom privatnosti', posjetitelj web stranice odnosno kupac potvrđuje da je prije dostave podataka tvrtki bio uredno upoznat s opseg i svrha obrade osobnih podataka (vidi stavak 'Obrada osobnih podataka').


Davatelj također obrađuje IP adrese uređaja putem kojih korisnici pristupaju web portalu. Ponuditelj koristi kolačiće na web portalu za prepoznavanje korisnika, ali nije moguće identificirati korisnike na ovaj način: više o tome ovdje.


Prikupljene podatke tvrtka koristi isključivo za pružanje usluga i prodaju proizvoda koje nudi u svrhu i opsegu s kojima je posjetitelj ili korisnik prethodno upoznat i poučen.

SVRHA OBRADE PODATAKA
Društvo će prikupljene podatke o posjetiteljima (korisnicima) koristiti samo u sljedeće svrhe:

Za slanje faktura i faktura u slučaju primljene narudžbe za proizvode ili usluge koje se prodaju putem web stranice.
Za održavanje evidencije kupaca.
Za realizaciju odn isporuku traženih proizvoda ili usluga.
Obavještavamo vas o novim proizvodima koje nudi tvrtka i web stranica www.lovingpaw.si
Za slanje e-novosti (ako se osoba prijavila za primanje naših e-novosti)
Za statističke i marketinške analize odn istraživanje o korisnicima web stranice kako bi se poboljšao asortiman proizvoda i usluga na web stranici.


1. PRETPLATITE SE NA E-NOVINE
Za prijavu na naše e-biltene koristimo dvostruki postupak pristanka ili na engleskom double opt-in. To znači da Vam nakon Vaše registracije na navedenu e-mail adresu šaljemo e-mail u kojem Vas molimo da potvrdite da želite primati e-novosti. Ako ne potvrdite svoju prijavu u roku od 14 dana, vaši podaci će biti blokirani, a zatim automatski izbrisani. Osim toga, pohranjujemo vrijeme prijave i vrijeme potvrde. Svrha postupka je dokazati Vašu prijavu i po potrebi otkriti moguću zlouporabu Vaših osobnih podataka.

Svojom potvrdom pristajete na redovito primanje newslettera s informacijama o našim novim proizvodima i uslugama, obavijestima o reklamnim kampanjama, zanimljivim vijestima o našim aktivnostima te obavijestima o novim objavama na web stranici i blogu.

Prijavom na e-biltene pristajete da analiziramo vaše podatke o kupnji i ponašanju korisnika (primjerice, iskorištavanje kupona, obavljene kupnje, čitanje članaka). Pritom bilježimo kada čitate naše vijesti i na koje poveznice kliknete, te na temelju toga zaključujemo koji su vaši osobni interesi.
Pravni temelj za to je Vaš pristanak prema slovu a prve rečenice prvog stavka članka 6. SUVP.

Vaši se podaci pohranjuju za vrijeme trajanja odnosa s vama kao kupcem. Svoju privolu za primanje newslettera možete opozvati u bilo kojem trenutku i odjaviti se s e-novosti. Otkazivanje možete izvršiti klikom na poveznicu koja se nalazi u svakom biltenu putem e-pošte ili slanjem poruke na podatke za kontakt navedene u ovoj izjavi o zaštiti podataka.

2. KONTAKT FORMA, NARUDŽBE PROIZVODA I PRETPLATA ZA E-KNJIGE
Kada nas kontaktirate putem e-maila ili putem kontakt forme ili pristupnicu, podatke koje nam dostavite (Vaša e-mail adresa, Vaše ime i prezime, Vaša adresa, Vaš broj telefona i razlog ili komentar za uspostavljanje kontakta), pohranjujemo kako bismo mogli odgovoriti na Vaš upit, naručiti proizvode i vršimo prijave za tečajeve. Pravni temelj za to je Vaš pristanak prema slovu a prve rečenice prvog stavka članka 6. SUVP. Ovi se podaci koriste samo u svrhu obrade predmeta.

3. WEB ANALIZA I STATISTIKA
Kako bismo analizirali korištenje naše web stranice i optimizirali je, koristimo se raznim servisima koji djelomično koriste kolačiće i druge tehnologije. Ako se ne slažete s korištenjem ovih usluga, možete prigovoriti ovoj obradi podataka ili postavite svoj preglednik da spriječi pohranjivanje kolačića. Za pojedine usluge naznačeno je kako možete podnijeti prigovor. Ulaganjem prigovora pojedini pružatelji više ne obrađuju Vaše podatke za potrebe online analize.

Ova web stranica koristi Google Analytics, uslugu web analize tvrtke Google Inc. ("Google"). Google Analytics koristi takozvane „kolačiće“, tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vašem računalu i omogućuju analizu vašeg korištenja web stranice. Podaci koje generira kolačić o vašem korištenju ove web stranice općenito se prenose na Google poslužitelj u SAD-u i tamo se pohranjuju.

Međutim, ako aktivirate anonimizaciju IP adrese na ovoj web stranici, Google prethodno skraćuje Vašu IP adresu u državama članicama Europske unije ili u drugim državama potpisnicama Ugovora o Europskom gospodarskom prostoru. Samo se u iznimnim slučajevima cijela IP adresa prenosi na Googleov poslužitelj u SAD-u i tamo skraćuje. Uz odobrenje operatera ove web stranice, Google će koristiti ove podatke za analizu Vašeg korištenja web stranice, pripremu izvješća o aktivnostima na web stranici i za obavljanje drugih usluga za operatera web stranice vezanih uz korištenje interneta.


IP adresa koju prenosi vaš poslužitelj kao dio Google Analyticsa ne kombinira se s drugim Google podacima.

Možete spriječiti pohranjivanje kolačića odgovarajućim podešavanjem softvera poslužitelja; međutim, upozoravamo vas da u tom slučaju možda nećete moći u potpunosti koristiti sve funkcije ove web stranice. Osim toga, možete spriječiti Google da bilježi i obrađuje podatke koje generira kolačić i koji se odnose na vašu upotrebu web stranice (uključujući vašu IP adresu) preuzimanjem i instaliranjem dodatka za preglednik koji je dostupan na sljedećoj poveznici: https :// support.google.com/analytics/answer/181881?hl=hr.

Ova web stranica koristi Google Analytics s proširenjem "_anonymizeIp()". Na taj način se dalje obrađuju skraćene IP adrese, što isključuje identifikaciju pojedinca. Ukoliko je na temelju podataka dobivenih o Vama moguća povezanost s pojedincem, ista se stoga odmah isključuje, a osobni podaci se time odmah brišu.

Google Analytics koristimo kako bismo mogli analizirati korištenje naše web stranice i redovito je poboljšavati. Uz pomoć dobivenih statistika možemo poboljšati našu ponudu i osmisliti je tako da Vama kao korisniku bude zanimljiva. U iznimnim slučajevima kada se osobni podaci prenose u SAD, Google podliježe EU-US Privacy Shieldu, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. Pravna osnova za korištenje Google Analytics je slovo f prve rečenice prvog stavka članka 6. SUVP.

Podaci trećih strana: Google Dublin, Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irska, faks: +353 (1) 436 1001. Uvjeti za korisnike: https://policies.google.com/terms? hl=hr&gl=hr Pregled zaštite podataka: http://www.google.com/intl/de/analytics/learn/privacy.html i izjava o zaštiti podataka: https://policies.google.com/privacy?hl= sl&gl = sl.

PRIJENOS PODATAKA
Davatelj neće prosljeđivati ​​prikupljene podatke trećim stranama, osim:

u slučaju online narudžbe proizvoda www.lovingpaw.si, gdje se prodavatelju daje ime, prezime, adresa, broj telefona kupca. broj i email adresa;
ako je tako određeno važećim propisima.
Ujedno se tvrtka obvezuje da ni pod kojim uvjetima neće prosljeđivati ​​osobne ili druge podatke trećoj strani ili neće dopustiti trećoj strani pristup osobnim podacima posjetitelja web stranice odn korisnika, osim ako to od društva ne zahtijeva tijelo državne vlasti, zakon, sud ili drugo državno tijelo.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI
Ponuditelj ne odgovara za bilo kakvu štetu nastalu korisniku kao posljedicu davanja netočnih, nepotpunih ili neažurnih podataka koji se odnose na korisnika prilikom registracije.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA I VRIJEME POHRANE
Ponuditelj osigurava zaštitu osobnih podataka u skladu s ovom politikom i zahtjevima za zaštitu osobnih podataka, koji su utvrđeni zakonodavstvom Republike Slovenije (Zakon o zaštiti osobnih podataka, Službeni list RS br. 86/2004 s izmjenama i dopunama) i propisima Europskih zajednica.

Posjetitelj web stranice ili korisnik je upoznat i suglasan je da tvrtka čuva njegove podatke koje je dao prilikom registracije, naručivanja ili prijave na e-novosti sve dok je aktivan korisnik te godinu dana nakon prestanka tog statusa, ili prilikom otkazivanja pretplate na e-novosti.


Ostale podatke Društvo čuva onoliko dugo koliko je to prijeko potrebno za postizanje svrhe za koju su podaci prikupljeni, a zatim ih trajno briše ili učinkovito anonimizira, tako da se određeni podaci više ne mogu povezati s određenim korisnikom.

Osobni podaci koje tvrtka prikuplja na temelju izričite privole pojedinca obrađuju se samo u svrhe definirane privolom i čuvaju se do opoziva privole.

Za zaštitu osobnih podataka odgovoran je i sam korisnik i to tako što brine o sigurnosti svog korisničkog imena i lozinke te ažurira operativni sustav i antivirusne programe na svom računalu.

PRAVA KORISNIKA ILI KUPACA PREMA OPĆOJ UREDBI GDPR
Kako bismo osigurali poštenu i transparentnu obradu, Vi kao korisnik imate sljedeća prava temeljem propisa:

Pravo na povlačenje privole
Ukoliko ste kao korisnik dali privolu za obradu Vaših osobnih podataka (za jednu ili više navedenih svrha), imate pravo opozvati tu privolu u bilo kojem trenutku, a da to ne utječe na zakonitost obrade podataka koja je provedena. na temelju suglasnosti do njezina opoziva.

Pravo na pristup osobnim podacima
Kao korisnik imate pravo od pružatelja (upravitelja osobnih podataka) dobiti potvrdu obrađuju li se osobni podaci u vezi s Vama te, ukoliko je to slučaj, pristup osobnim podacima i određenim informacijama.

Pravo na ispravak osobnih podataka
Kao korisnik, imate pravo zatražiti od pružatelja ispravak netočnih osobnih podataka koji se odnose na vas bez nepotrebnog odgađanja. Kao korisnik, uzimajući u obzir svrhe obrade, imate pravo na dopunu nepotpunih podataka, uključujući i podnošenje dopunske izjave;

Pravo na brisanje osobnih podataka („pravo na zaborav“)
Kao korisnik imate pravo na brisanje svojih osobnih podataka kada više ne postoji opravdani razlog za daljnju obradu.

Sprječavanje obrade moguće je u posebnim okolnostima:

 • kada obrada više nije potrebna u vezi sa svrhom prikupljanja i obrade; kada korisnik povuče privolu za obradu;
 • kada se korisnik protivi obradi, a nema važnijih legitimnih razloga; ako je obrada bila nezakonita;
 • kada je brisanje potrebno za ispunjavanje pravnih obveza (pravo EU-a ili države članice); kada je obrada povezana s ponudom usluga informacijskog društva djetetu.


Pravo na ograničenje obrade
Kao korisnik, imate pravo zahtijevati od pružatelja da ograniči obradu kada postoji jedan od sljedećih slučajeva:

 • ako kao korisnik osporavate točnost osobnih podataka;
 • kada je obrada nezakonita i kao korisnik se protivite brisanju i tražite ograničenje korištenja;
 • kada podaci više nisu nužni u svrhu obrade, ali Vam kao korisniku trebaju za ostvarivanje pravnih zahtjeva.


Pravo na prenosivost podataka
Kao korisnik imate pravo primiti osobne podatke koji se odnose na vas i koje ste dali pružatelju usluga u strukturiranom, uobičajeno korištenom i strojno čitljivom formatu.

Pravo na prigovor na obradu
Kao korisnik možete prigovoriti obradi u slučaju obrade za potrebe obavljanja poslova od javnog interesa ili u svrhu obnašanja javnih ovlasti i izravnog marketinga (uključujući profiliranje).

Pravo na podnošenje pritužbe nadzornom tijelu
Kao korisnik imate pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu, posebno u državi u kojoj imate uobičajeno boravište, u kojoj je vaše radno mjesto ili u kojoj se prekršaj navodno dogodio (u Sloveniji je to Povjerenik za informiranje), ako smatrate da se obradom osobnih podataka koji se odnose na Vas krše propisi o zaštiti osobnih podataka.

Sve zahtjeve u vezi s ostvarivanjem prava u vezi s osobnim podacima, kao korisnik, možete uputiti pisanim putem voditelju obrade, tvrtki Kait doo, što možete učiniti tako da nas kontaktirate putem info@lovingpaw.si.

POVEZNICE NA DRUGE WEB STRANICE
Web stranica www.lovingpaw.si sadrži i poveznice na web stranice kojima ne upravlja Kait doo. Ove poveznice instalirane su kao dodatna usluga na web stranici www.lovingpaw.si i tvrtka nije odgovorna za njihov sadržaj, sigurnost ili način zaštite privatnosti. U tom slučaju preporučamo da posjetitelj pregleda način zaštite privatnosti objavljen na stranicama koje posjećuje.

OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI
Tvrtka ne odgovara za bilo kakvu štetu nastalu korisniku jer je potonji davatelj prilikom prijave na e-novosti, prilikom postavljanja upita ili prilikom kupnje proizvoda ili pružio uslugu s netočnim, nepotpunim ili zastarjelim podacima.

PROMJENE POLITIKE PRIVATNOSTI
Status izjave o zaštiti podataka označen je navođenjem datuma (ispod). Zadržavamo pravo izmjene ove izjave o zaštiti podataka u bilo kojem trenutku s učinkom za budućnost. Trenutna verzija uvijek je dostupna na našoj web stranici. Redovito posjećujte našu web stranicu i raspitajte se o primjenjivoj izjavi o zaštiti podataka.

KOLAČIĆI

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se razmjenjuju između Vašeg preglednika i web poslužitelja kada posjetite web stranicu spleticna.si kojom upravlja tvrtka KAIT, žarova prodaja, doo, Žarova cesta 16, 3320 Velenje (u daljnjem tekstu: „KAIT“ ili "menadžer").

Interakcija između web korisnika i web stranice brža je i lakša uz pomoć kolačića. Uz njihovu pomoć web stranica pamti preferencije i iskustva pojedinca, štedi vrijeme i čini pregledavanje učinkovitijim i ugodnijim.

Nekoliko je razloga za korištenje kolačića, uključujući njihovu sposobnost pohranjivanja podataka o stanju pojedine web stranice (odabir jezika, broj prikazanih rezultata, veličina fonta, valuta itd.), pomažu u implementaciji online usluga (registracija, sadržaj košarice, prijava na e-vijesti i sl.), pomoć u prikupljanju podataka o navikama korisnika weba (broj posjeta, sadržaj zanimljiv korisnicima i sl.). Uz njihovu pomoć pomažemo poboljšati vaše korisničko iskustvo i procjenjujemo učinkovitost dizajna web stranice.

Općenito, kolačići nam pomažu da vam pružimo najbolju moguću web stranicu dopuštajući nam da pratimo koje stranice smatrate zanimljivima, a koje ne. Ni u kojem slučaju nam kolačić ne daje pristup vašem računalu i bilo kojim drugim informacijama o vama osim onih koje ste podijelili s nama. Možete odabrati hoćete li prihvatiti ili odbiti kolačiće.

Budući da želimo biti potpuno transparentni s vama, pripremili smo popis svih kolačića koje koristimo i zašto.

KAIT može koristiti sljedeće vrste kolačića na svojim web stranicama:

 • privremeni ili sesijski kolačići: to su privremeni kolačići koji se pohranjuju u datoteku kolačića korisnikovog preglednika do kraja njegovog posjeta pregledniku (za vrijeme trajanja sesije pregledavanja i brišu se kada sesija istekne). Ovi su kolačići potrebni za ispravno funkcioniranje određenih aplikacija ili funkcionalnosti na web stranici. Ovi se kolačići automatski brišu kada se preglednik zatvori;
 • trajni kolačići: trajni kolačići koriste se za poboljšanje korisničkog iskustva (npr. za pohranjivanje podataka o registraciji, postavki jezika stranice itd.). Ovi kolačići ostaju u datoteci kolačića korisničkog preglednika dulje vrijeme dok se ne izbrišu. Taj vremenski period ovisi o izboru korisnika u postavkama internetskog preglednika. Trajni kolačići omogućuju prijenos informacija na web poslužitelj svaki put kada netko posjeti web stranicu;
 • vlastite kolačiće: oni su s web stranice spleticna.si koju korisnik pregledava, a mogu biti trajni ili privremeni. Web stranice koriste ove kolačiće za pohranjivanje informacija koje će se ponovno koristiti sljedeći put kada korisnik posjeti stranicu;
 • drugi kolačići: potječu s drugih, partnerskih web stranica (koje, na primjer, mjere promet). Na ovaj način treće strane mogu prikupljati korisničke podatke s različitih web stranica i koristiti ih u različite svrhe, od oglašavanja i analitike do poboljšanja svojih proizvoda.

Koje kolačiće koristi web stranica LovingPaw.si?

Popis u nastavku predstavlja kolačiće koje prikupljamo i podatke pohranjene u njima.

HITNO POTREBNI KOLAČIĆI

Putanja ključne domene kolačića Vrsta kolačića Trajanje Opis
mage-translation-file-version lovingpaw.si / First-party Session Prati verziju prijevoda u lokalnoj pohrani. Koristi se kada je strategija prevođenja konfigurirana kao rječnik (prijevod na strani izloga).
mage-cache-sessid lovingpaw.si / First-party 1 dan Vrijednost ovog kolačića pokreće čišćenje lokalne pohrane predmemorije. Kada pozadinska aplikacija ukloni kolačić, administrator čisti lokalnu pohranu i postavlja vrijednost kolačića na istinito.
mage-messages lovingpaw.si / First-party 1 dan Prati poruke o pogreškama i druge obavijesti koje se prikazuju korisniku, poput poruke o pristanku na kolačiće i raznih poruka o pogreškama. Poruka se briše iz kolačića nakon što se pokaže kupcu.
recent_viewed_product lovingpaw.si / First-party 1 dan Pohranjuje ID-ove nedavno pregledanih proizvoda za jednostavnu navigaciju.
recent_viewed_product_previous lovingpaw.si / First-party 1 dan Pohranjuje ID-ove proizvoda nedavno pregledanih proizvoda za jednostavnu navigaciju.
recent_compared_product lovingpaw.si / First-party 1 dan Pohranjuje ID-ove nedavno uspoređenih proizvoda.
recent_compared_product_previous lovingpaw.si / First-party 1 dan Pohranjuje ID-ove prethodno uspoređivanih proizvoda za jednostavnu navigaciju.
product_data_storage lovingpaw.si / First-party 1 dan Pohranjuje konfiguraciju za podatke o proizvodima koji se odnose na nedavno pregledane/uspoređene proizvode.
section_data_ids lovingpaw.si / First-party 1 dan Pohranjuje informacije specifične za kupca u vezi s radnjama koje pokreće kupac kao što je prikaz popisa želja, informacija o naplati itd.
MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Putanja ključne domene kolačića Vrsta kolačića Trajanje Opis
PHPSESSID .lovingpaw.si / First-party 1 sat Kolačić koji generiraju aplikacije temeljene na jeziku PHP. Ovo je identifikator opće namjene koji se koristi za održavanje varijabli korisničke sesije. Obično je to nasumično generirani broj, način na koji se koristi može biti specifičan za web mjesto, ali dobar primjer je održavanje statusa prijavljenog korisnika između stranica.
_fbp .lovingpaw.si / Prva strana 3 mjeseca Koristi Facebook za isporuku niza reklamnih proizvoda kao što je licitiranje u stvarnom vremenu oglašivača treće strane
FUNKCIONALNI KOLAČIĆI

Putanja ključne domene kolačića Vrsta kolačića Trajanje Opis
mage-translation-storage lovingpaw.si / First-party Session Ovaj se kolačić koristi za olakšavanje predmemoriranja sadržaja u pregledniku kako bi se stranice brže učitavale.
form_key lovingpaw.si / First-party Session Ovaj se kolačić koristi za olakšavanje predmemoriranja sadržaja u pregledniku kako bi se stranice brže učitavale.
mage-cache-storage lovingpaw.si / First-party 1 dan Ovaj se kolačić koristi za olakšavanje predmemoriranja sadržaja u pregledniku kako bi se stranice brže učitavale.
mage-cache-storage-section-invalidation lovingpaw.si / First-party 1 dan Ovaj kolačić se koristi za olakšavanje predmemoriranja sadržaja u pregledniku kako bi se stranice brže učitavale.
form_key .lovingpaw.si / First-party 1 sat Ovaj se kolačić koristi za olakšavanje predmemoriranja sadržaja u pregledniku kako bi se stranice brže učitavale.


Status ove izjave o zaštiti podataka: 01.03.2019

DODATNA OBJAŠNJENJA
Sva pitanja, probleme ili komentare u vezi s našom politikom privatnosti možete nam također poslati e-poštom na info@lovingpaw.si.

Upravo dodano na vašu listu želja:
moja lista želja
Upravo ste dodali ovaj proizvod u svoju košaricu: