Velika akcija i ODPRODAJA sve do 50 % OFF KLIK ZA POPUSTE * Ograničeno vrijeme.

Opći uvjeti poslovanja

Internetskom stranicom www.lovingpaw.hr upravlja tvrtka KAIT d.o.o.

Podatci tvrtke
Puno ime: KAIT, spletna prodaja, d.o.o.
Kratko ime: KAIT d.o.o.
Adresa: Žarova 16, 3320 Velenje, Slovenija
Matični broj: 8358265000 (SI)
Osnovni kapital: 7.500,00 EUR
Broj računa: SI56 6100 0002 1111 621
Tvrtka nije obveznik PDV-a u Hrvatskoj.

Telefon: 0386 69 611 116
Email: info@lovingpaw.hr

Tvrtka je upisana u registar poslovnih subjekata Republike Slovenije dana 21.01.2019.

Opći uvjeti poslovanja i korištenja internet stranice www.lovingpaw.hr (u nastavku: lovingpaw.hr ili Loving Paw) sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača te ostalim propisanim zakonodavstvom Hrvatske za prodaju preko interneta i takvim načinom poslovanja. Uvjeti su vezani za rad LovingPaw, te poslovni odnos među KAIT d. o. o., (u nastavku: KAIT), registriranim korisnicima (u nastavku: korisnici) i kupcima artikala ili usluga (u nastavku: kupci).

1. Općenito o lovingpaw.hr

Loving Paw je internetska stranica preko koje se prodaju hrana za pse i mace, proizvodi za njegu, oprema za kučne ljubimce.

2. Ponuda i izvor

Ponuda artikala se na internetskoj stranici zbog prirode poslovanja može mijenjati na dnevnoj bazi. Cijene pojedinačnih artikala su redovne cijene i akcijske cijene, odnosno cijene s popustom. KAIT d.o.o. odgovorna je za kvalitetu artikala ili izvođenje usluge. KAIT je odgovorna i za moguće pritužbe ili posljedice korištenja artikla ili usluge. Za izvođenje usluge ili prodaju artikala i s tim povezanim mogućim pritužbama je u cijelosti odgovorna tvrtka KAIT d.o.o..

Fotografije, slike ili video materijali objavljeni u okviru ponude vlasništvo su KAIT ili njezinih dobavljača, poslovnih partnera ili su isključivo simbolični i ne jamče detaljne značajke artikla ili usluge, te mogu samo prikazivati simbolične ili stvarne usluge, ponudu, tvrtku ili artikle.

3. Kupnja i račun

KAIT d.o.o. je tvrtka koja nudi i prodaje artikle ili usluge preko interneta. Kupac iznos plaća KAIT, a zajedno s artiklom ili uslugom prima i račun. U svakom paketu nalazi se i račun, a kupac ga može dodatno zaprimiti i na email adresu ako tako želi. Poduzeće posluje na području Republike Slovenije.

Proizvode naručene na web stranici www.lovingpaw.hr šaljemo isključivo na područje Republike Hrvatske. Registracijom posjetitelj / kupac postaje korisnik i stječe pravo na kupnju i pristup svim podacima iz ugovora na daljinu.

Ugovor sklopljen na daljinu između ponuđača (poduzeće KAIT d. o. o.) i kupca u web trgovini www.lovingpaw.hr potpisan je u trenutku kada ponuđač (poduzeće KAIT d. o. o.) potvrdi narudžbu i kupac prima prvu elektroničku poruku o statusu svoje narudžbe (naziv: LovingPaw.hr - Narudžba "broj narudžbe" je uspješno zaprimljena) .Od tog trena su sve cijene i ostali uvjeti određeni i važe kako za ponuđača (poduzeće KAIT d. o. o.) tako i za kupca.

Plaćanjem preko predračuna kupac prihvaća opće uvjete. Kupac je osoba s podacima navedenim u narudžbi. Kasnije podatke o kupcu nije moguće mijenjati. Ugovor o kupnji (prva elektronička poruka o dodjeli i statusu narudžbe/ugovora) pohranjuje se elektronički na serveru poduzeća KAIT d. o. o.

4. Načini plaćanja ponuda

Kupnja preko stranice LovingPaw.hr je sigurna, jednostavna i udobna. Kupac se mora pobrinuti da su njegovi podatci ispravni i istiniti, bez obzira na način plaćanja. Vaša narudžba će biti isporučena u roku od 5-6 radna dana (ukoliko je narudžba napravljena u ponedjeljak do 11:00, drugim danima od
utorka do petka do 13:00). Vikendima i praznicima ne isporučujemo. Imajte na umu, da se vrijeme isporuke može produljiti zbog različitih razloga, na koje nemamo utjecaja (kvar, nezgode, greške u adresi, uvjeti na cesti, blagdani ...). Izuzetak je dostava na otoke: Detaljni raspored dostave.

Omogućujemo sljedeće načine plaćanja:

Dostava naručenih proizvoda u našoj se internet trgovini izvodi u najkraćem mogućem roku i ovisi o raspoloživosti artikala. Artikle dostavljamo preko dostavne službe GLS na adresu koju ste naveli prilikom registracije, odnosno prilikom kupnje artikala. Savjetujemo vam da napišete adresu na kojoj se nalazite u dopodnevnim satima. Također savjetujemo da napišete broj telefona ili mobitela na koji vas kurir može dobiti i s vama se dogovoriti o načinu dostave. Broj telefona koristi se isključivo za svrhu kvalitetnije dostave. Paket vam dostavljaju na adresu koju ste naveli prilikom narudžbe, no mogu vam ga dostaviti i na drugu adresu, ako vam to više odgovara. U slučaju neuspješne dostave paketa, GLS kurir će vam ostaviti poruku o prispjeloj pošiljci. U poruci će biti naveden broj pošiljke te broj telefona i e-mail GLS službeza dostavu.

GLS dostavlja pakete od ponedjeljka do petka - u Hrvatskoj obično u roku od 24 sata, a na otocima u roku 24 - 72 sata. Međutim ovaj standard vremena isporuke nije osiguran ili zajamčen. Paketi se prevoze cestom, tako da prometni kolaps može dovesti do kašnjenja. Za više informacija, nazovite službu za usluge kupcima +385 1 2042 672.

Za dostavu na otocima pogledajte ovaj link: https://gls-group.eu/HR/hr/dostava-na-otoke
Podatci službe za dostavu: General Logistics Systems Croatia d.o.o., Varazdinska 116, 10360 Popovec, info@gls-croatia.com

Plaćanje platnim karticama (Mastercard, Visa, Maestro, Diners Club)
Originalna valuta plaćanja je EUR. Maestro kartice i ostale kartice tekućeg računa koje se isključivo terete u valuti HRK, imaju iznos naplate u kunskoj protuvijednosti koja nije jednaka našem iznosu radi tečajne razlike. Molimo Vas, da se za više informacija obratite u svoju banku ili u Kontakt centar banke. Na webu je moguće samo jednokratno plaćanje.

Plaćanje pouzećem
Plaćanje preko sustava Paypal
Originalna valuta plaćanja je EUR. Maestro kartice i ostale kartice tekućeg računa koje se isključivo terete u valuti HRK, imaju iznos naplate u kunskoj protuvijednosti koja nije jednaka našem iznosu radi tečajne razlike. Molimo Vas, da se za više informacija obratite u svoju banku ili u Kontakt centar banke.

Plaćanje općom uplatnicom / predračunom (uplatom na račun KAIT d.o.o. / predračun odnosno platni nalog):
Nakon što odaberete uplatu putem opće uplatnice/predračuna zaprimite email s podatcima o plaćanju. Uplatu korisnik izvodi preko svog tekućeg računa (npr. e-zaba, Net, PBZ365@NET, itd.) ili podatke isprinta i iznos plati preko uplatnice na pošti. Kupnja se aktivira tek kada KAIT d.o.o. primi uplatu, odnosno jedan radni dan nakon plaćanja, ukoliko je uplata provedena preko internet bankarstva do 15. sati, ili do dva radna dana ako je uplata provedena na pošti. Nakon plaćanja kupac prima artikl(e) i račun.

U slučaju, da korisnik plaća pouzećem ili po predračunu, korisnik može artikle naručiti i telefonom na email: info@lovingpaw.hr. Nakon narudžbe na adresu prima i uplatnicu, odnosno nalog za plaćanje, koji može platiti na svakoj pošti ili banki. Kada kupac uplati nalog, šaljemo artikl i račun. U koliko biste prilikom plaćanja naišli na problem, uvijek se možete obratiti našim djelatnicama za pomoć kupcima putem e-pošte info@lovingpawa.hr. Navedeni načini plaćanja mogući su za sve ponude, osim ako u samoj ponudi nije navedeno drugačije. Zadržavamo pravo da kod određenih ponuda ograničimo načine plaćanja. Takva će promijena biti jasno zapisana u ponudi.

Narudžbe se u elektroničkom obliku spremaju na serveru i kupcu su dostupne u svakom trenutku, vidjeti ih može u svom korisničkom profilu (Moj profil).

Cijena dostave na Vašu adresu ili GLS depo (GLS dostavna služba):
Cijena dostave iznosi 6 €.

5. Dostava

Narudžba će biti dostavljena u roku od 5-6 radna dana, ukoliko je narudžba napravljena u ponedjeljak do 11:00, drugim danima od utorka do petka do 13:00. Vikendima i praznicima NE isporučujemo. Imajte na umu, da se vrijeme isporuke može produljiti zbog različitih razloga, na kojnemamo utjecaja (kvar, nezgode, greške u adresi, uvjeti na cesti, blagdani ...). Izuzetak je dostava na otoke: Detaljni raspored dostave.

Osobno preuzimanje u GLS depo-u:
Imate mogućnost odabrati da ćete paket osobno podići u jednom od GLS područnih skladišta (depoa). U tom slučaju će se Vaš paket uskladištiti u GLS područnom skladištu (depo-u) koje je nadležno za Vaše područje a Vi ga možete podići u sljedećih četiri radna dana. Nakon isteka tog vremena paket će se vratiti nazad pošiljatelju. Jednostavno odaberite “Osobno preuzimanje u GLS depo-u”, potvrdite odabir i GLS će Vaš paket uskladištiti na siguran način. Cijena dostave iznosi 34,95 kn.

6. Cijena ponude

Cijene svih ponuda artikala ili usluga unaprijed su određene i sadrže slovenski DDV. Cijene važe za sve kupce no samo i isključivo za vrijeme trajanja pojedinačne ponude i u slučaju plaćanja navedenih u ovim općim uvjetima i samo na internet stranici Loving Paw. Cijene vrijede do trenutka kad paket zaprimite. Zadržavamo pravo promjene valjanosti cijena. Cijene se zaokružuju na dva decimalna mjesta (1 lipa).

Korištenje koda za popust može rezultirati manjom razlikom između cijene u košaricu i konačne cijene obavljene kupnje zbog zaokruživanja. Posebne kodove za popust, kao što su: kod za popusta uz prvu narudžbu, kod e-knjižice, poslovne ponude, kodove za izvanredne situacije - isprike, tehnička greška itd., kupac može koristiti samo jednom (za jednu narudžbu). Promo kod za popust nije moguće iskoristiti na već snižene proizvode. Moguće je iskoristiti samo jedan promo kod po narudžbi. Različiti popusti međusobno se NE zbrajaju, a akcije isključuju. Registracijom posjetitelj / kupac postaje korisnik i stječe pravo na kupnju i pristup svim podacima iz ugovora na daljinu.

Ugovor sklopljen na daljinu između ponuđača (poduzeće KAIT d. o. o.) i kupca u web trgovini www.lovingpaw.hr potpisan je u trenutku kada ponuđač (poduzeće KAIT d. o. o.) potvrdi narudžbu i kupac prima prvu elektroničku poruku o statusu svoje narudžbe (naziv: LovingPaw.hr - Narudžba "broj
narudžbe" je uspješno zaprimljena). Od tog trena su sve cijene i ostali uvjeti određeni i važe kako za ponuđača (poduzeće KAIT d. o. o.) tako i za kupca. Plaćanjem preko predračuna kupac prihvaća opće uvjete. Kupac je osoba s podacima navedenim u narudžbi. Kasnije podatke o kupcu nije moguće mijenjati. Ugovor o kupnji (prva elektronička poruka o dodjeli i statusu narudžbe/ugovora) pohranjuje se elektronički na serveru poduzeća KAIT d. o. o. Plaćanjem preko predračuna kupac prihvaća opće uvjete.

7. Postupak registracije i kupnje na LovingPaw.hr

Kako bi korisnik bio u mogućnosti kupovati na internet stranici Loving Paw, može se registrirati. Korisnik navodi svoje podatke, adresu e-pošte, adresu za dostavu i ostale podatke. Korisničko ime dodjeljuje Loving Paw i predstavlja e-poštu korisnika. Lozinku korisnik odabere sam, a kasnije je može promijeniti sukladno željama. Lozinka se šalje e-poštom. Registracija na stranici korisniku omogućuje kupnju i provjeravanje statusa narudžbe.

 • Za kupnju usluge ili artikla nije potrebna prethodna registracija.
 • Korisniku se kod prijave dodjeljuje korisničko ime, lozinku izabere sam (lozinka se može kasnije
 • promijeniti). Na e-mail prima lozinku s kojom pristupa svom korisničkom profilu.
 • Korisnik odabire željenu ponudu i način plaćanja te izvršava kupnju.
 • Po isteku ponude (nakon određenog termina ili rasprodaje zalihe) ponuda se skida sa stranice ili se
 • objavi informacija "nema na zalihi".
 • Klikom na "Kupovina" i ˝U košaricu˝ korisnik započne postupak kupnje, odabire način plaćanja i
 • izvršava kupnju.
 • Korisnik ima u rubrici "Moj profil" pregled nad stanjem svojih narudžbi.
 • Korisniku se na adresu e-pošte šalje i informativno obavještenje o izvedenoj kupnji.
 • Kupnja je provedena kada korisnik izvede uplatu na pravilan način.


Rokovi za plaćanje:

kod plaćanja karticom/PayPalom - 4 radna dana
kod plaćanja općom uplatnicom / predračunom - 7 radnih dana
KAIT d.o.o. zadržava pravo da bez ikakvog razloga povuće artikl ili uslugu iz ponude.
Zloupotreba kupnje se kažnjava.
Narudžba se može (na zahtjev kupca) zadržati u našem skladištu do 7 radnih dana (pri odabiru plaćanja prilikom preuzimanja ili ukoliko je narudžba već plaćena). Po isteku roka 7 radnih dana, narudžba će biti otpremljena. Ukoliko kupac ne želi primiti narudžbu, mora obavijestiti e-adresu: info@lovingpaw.hr

Nakon slanja narudžbe, kupac e-poštom prima obavijest da je njegova narudžba na listi čekanja. Kupac ima pravo stornirati narudžbu do trenutka slanja paketa na njegovu adresu (narudžba se mora stornirati putem e-pošte na adresu info@lovingpaw.hr). Obvezno se mora dopisati broj narudžbe. Adresa e-pošte s koje se šalje zahtjev za stornaciju narudžbe mora biti ista e-mail adresi iz narudžbe. Ukoliko kupac narudžbu ne stornira, narudžba se obrađuje. Ponuđač može za provjeru podataka ili garanciju pravilne dobave kontaktirati kupca na njegov kontaktni broj. Potvrđivanjem narudžbe ponuđač kupca obavještava o predviđenom roku dostave putem e-pošte. Ugovor o kupnji određenih artikala između kupca i ponuđača je na taj način neopozivano sklopljen. Detalji o ugovoru sklopljenom na daljinu su uvijek dostupni na internet stranici www.lovingpaw.hr, kamo korisnik pristupa svojim korisničkim imenom i lozinkom, koje prima prilikom prve narudžbe. Cijene važe u trenutku slanja narudžbe i nemaju unaprijed određenu valjanost.

8. Sigurnost kupnje platnim karticama

Kupnja preko platne kartice je sigurna, budući da se KAIT d.o.o brine za tehnološka i organizacijska sredstva za zaštitu prijenosa i pohrane osobnih podataka te plaćanja. Pobrinuli smo se za sigurne autorizacije i transakcije preko platnih kartica, koje se vrše u realnom periodu s trenutačnim provjeravanjem podataka kod banaka. Podatci o karticama ne pohranjuju se na serveru.

9. Čuvanje osobnih podatka

Prilikom registracije ili kupnje, kupac dozvoljava tvrtki KAIT d.o.o. sabiranje, obrađivanje i čuvanje posredovanih osobnih podataka u skladu sa Zakonom o čuvanju osobnih podataka. KAIT d.o.o. se obavezuje da će pomno i u skladu sa zakonodavstvom čuvati sve podatke korisnika. Podatci se skupljaju na osnovi osobnog pristanka pojedinca i za vrijeme 5 godina, osim ako Zakon o čuvanju osobnih podataka ne nalaže drugačije. Osobni se podatci skupljaju s namjerom nesmetanog izvođenja narudžbi odnosno ponuda, komunikaciju s kupcem, statističku analizu za poboljšanje rada internet stranica i usluga te, ukoliko se kupac odluči, za slanje obavijesti, novosti i ponuda preko GSM aparata, e-pošte, pismenim putem na adresu stanovanja.

U okviru toga skupljaju se sljedeći podatci: IP adresa, ime, adresa stalnog ili privremenog boravka, datum rođenja, spol, telefonski broj, adresa e-pošte, vrijeme i datum registracije te arhiv komunikacije s internetskom trgovinom. Ukoliko se radi o poklon bonu sabire se još i ime i prezime daroprimatelja te njegova adresa. Tvrtka KAIT d.o.o. poštuje privatnost korisnika internet stranice LovingPaw.hr te se obavezuje da će pridobivene podatke brižno čuvati te ih bez pristanka neće posredovati trećoj osobi, odnosno, neće ih koristiti za svrhe osim gore navedenih, osim u slučajevima kada bi te podatke zahtijevao nadležni državni organ, koji bi za to imao zakonsko osnovu i u slučaju sumnje zloupotrebe od strane korisnika internet stranice. KAIT d.o.o. može podatke posredovati samo obrađivaču podataka s kojim ima sklopljen ugovor.

Unos osobnih podatka i podatka za plaćanje izvodi se preko internet obrasca, zaštićenog istim ili sličnim šifriranim mehanizmima, koje koriste banke i druge pouzdane institucije. Korisnik je i sam odgovoran za čuvanje osobnih podataka tako da se pobrine za sigurnost svojeg korisničkog imena i lozinke te odgovarajuću programsku (antivirusnu) zaštitu svojeg kompjutera. Zbirka osobnih podataka je registrirana na internet stranici informacijskog povjerenika.

10. Komunikacija s korisnicima

Komunikacija s korisnicima LovingPaw.hr odvija se preko internet stranice i preko elektroničkih poruka, dakle preko sredstava za komunikaciju na daljinu, u određenim slučajevima i putem telefona odnosno pošte. Komunikacija s korisnicima odvija se i preko društvenih mreža na kojima je registriran profil Lijepe. Korisnik se s određenom ponudom upoznaje na internet stranici www.lovingpaw.hr ili preko oglasa u tiskanim, elektroničkim ili internet medijima. Ponuda na internet stranici bit će sastavljena tako da će iz njezine poruke biti jasno i vidljivo da se radi o ponudi artikala ili usluga s određenim popustima, akcijama ili pogodnostima, te uvjetima pod kojim će biti moguće pridobiti određenu ponudu. Korisnik će se moći prijaviti na e-novosti i od njih na jednostavan način odjaviti. Obavijesti uključuju informacije o aktualnim ili budućim ponudama, promociju LovingPaw.hr te druge promidžbene poruke lovingpaw.hr ili njezinih partnera. Smatra se da je za primanje obavijesti potreban osobni pristanak i primanje nije moguće ukoliko prilikom registracije korisnik to ne označi ili se na drugi način ne prijavi na primanje novosti.

11. Osnovne informacije za korisnike

Na internet stranici lovingpaw.hr nalaze se informacije o tvrtki koja upravlja internet stranicom. Te informacije su ime i sjedište tvrtke, kontakti te druge potrebne informacije a posebno one koje zahtjeva zakonodavstvo. Korisnici će na stranici pronaći i ostale informacije vezane za artikle ili uslugu, uvjete dostave, valjanost ponuda i ostale informacije. Korisnici koji imaju bilo kakva pitanja vezana za ponudu, pitanja mogu postaviti preko internet stranice, e-pošte, telefonskim putem ili preko društvenih mreža. Način postavljanja biti će objašnjen na samoj internet stranici, društvenoj mreži ili drugačije. Lovingpaw.hr ta pitanja može zajedno s odgovorima i objaviti. Ukoliko će se raditi o automatskoj objavi, LovingPaw.hr zadržava pravo brisanja teksta koji je uvredljiv, nemoralan ili kažnjiv. Pitanja i ostali tekstovi izražavaju mišljenje njihovog autora i LovingPaw.hr ne preuzima odgovornost za njih. Pitanja vezana za ponude ili druga pitanja mogu se slati preko e-pošte info@lovingpaw.hr ili nas možete kontaktirati na chatu OVDJE radnim danima od 9. do 15. sati.

12. Pritužbe i sporovi

KAIT d.o.o. će se trudit da svaku nejasnost, komentar ili pritužbu razriješi u što kraćem roku i pri tome će poštivati zakonodavstvo (Zakon o sigurnosti potrošača), te se maksimalno potruditi da se postigne dogovor. Komentare i pritužbe dobiva administrativni ured, a obrađuje pravna služba. Korisnicima su dostupni sljedeći kontakti:

pismenim putem na adresi KAIT d.o.o. Žarova 16, 3320 Velenje, Slovenija
pismeno na adresu e-pošte info@lovingpaw.hr
CHAT: FACEBOOK MESSENGER
Telefonski broj: +386 69 611 116
Postupak obrađivanja je tajan. Ukoliko se ne postigne dogovor, sporove će rješavati sud u Ljubljani. Reklamacije vezane za kvalitetu ali odvijanje same ponude kupac i KAIT d.o.o. rješavaju sami.

13. Odricanje odgovornosti

Internet stranica LovingPaw.hr posluje na način kataloške prodaje artikala i usluga. Usprkos trudu da ponuda bude što točnija i ažurnija, može se desiti da se podatci o artiklu, cijeni ili usluzi promijene tako brzo da ih ne dospijemo ispraviti i da se još uvijek nepromijeni nalaze na internetskoj stranici. U slučaju narudžbe takvog artikla ili usluga, tvrtka kupce obavijesti i kupnju stornira, odnosnu kupcu omogući prekid narudžbe ili se dogovori za neke druge mogućnosti. U slučaju nedostupnosti proizvoda, tvrtka obavještava kupca o promjeni i uklanjanju proizvoda iz narudžbe. Kupac se može odlučiti za promjenu ili otkaz narudžbe. Ako je kupac već platio za nedostupan artikal, novac za taj proizvod odmah će se vratiti na njegov račun, PayPal račun ili kreditnu karticu. Vrijeme isporuke može se produljiti zbog nedostupnosti proizvoda. Zadržavamo pravo tipografskih pogreška i pogreška koje se proizlaze iz nenamjernog nepravilnog rada informacijsko-tehničkog sistema internet stranice. Tvrtka ne odgovara za točnost podatka, unesenih od strane kupaca.

14. Prava kupaca

Smatra se da je kupnja izvedena preko Ugovora sklopljenog na daljinu. Jezik u koje se Ugovor sklapa je "HRVATSKI". Kupac / Potrošač može zahtijevati svoja prava na temelju pravila o odgovornosti za materijalne nedostatke ako obavijesti prodavatelja (KAIT d. o. o.) o pogrešci u roku od dva mjeseca od dana otkrivanja pogreške. U obavijesti o pogrešci, potrošač mora točnije opisati pogrešku i dopustiti dobavljaču da pregleda proizvod. Potrošač može osobno javiti obavijest o pogrešci prodavatelju, prodavatelj mora izdati potvrdu ili ga poslati u trgovinu u kojoj je proizvod kupljen ili agentu prodavatelja s kojim je ugovor zaključen. Prodavatelj nije odgovoran za stvarne nedostatke robe koji se pojavljuju nakon što su prošle dvije godine od kada je proizvod isporučen. Ako je predmet ugovora između prodavatelja i potrošača stvar koja se koristi, prodavatelj nije odgovoran za stvarne nedostatke robe koji se pojavljuju nakon što je prošla godina od trenutka isporuke. Smatra se da je pogreška za materijalne nedostatke postojala u vrijeme izručenja ako se dogodi u roku od šest mjeseci od izručenja.

Kupac može zahtijevati (pismeno, putem elektronske pošte, telefonski ili osobno) ugovor sklopljen na daljinu, te mu se taj može poslati poštom na adresu stanovanja, u elektroničkom obliku preko epošte ili ga može osobno preuzeti na sjedištu tvrtke. Kupac ima pravo da u roku četrnaest(14) dana od narudžbe tvrtki javi da prekida narudžbu bez navođenja razloga za svoju odluku. Ako je kupac artikl već platio, tvrtka mu mora vratiti uplaćen iznos u roku četrnaest (14) dana od primitka poruke o prekidu narudžbe. Vraćeni iznos ne uključuje trošak dostave. Ukoliko je kupac artikl već primio, u četrnaest dana (14) od primitka može tvrtki javiti da želi artikl vratiti, no artikl mora biti u originalnoj ambalaži i neotvoren. KAIT d.o.o. Kupcu mora uplaćeni iznos vratiti u roku četrnaest (14) dana nakon primitka vraćenog/opozvanog artikla. Vraćeni iznos ne uključuje trošak dostave. Potrošač u vezi otkazivanjem ugovora pokriva samo troškove povrata robe. Proizvodi naručeni i plaćeni putem weba, mogu se vratiti u poslovnicu ali povrat novca vrši se na račun kupca u roku 1-2 radna dana od zaprimanja proizvoda.

Broj računa na kojeg želite zaprimiti povrat novca, obavezno nam pošaljite na info@lovingpaw.hr U roku od trideset (30) dana od pisane obavijesti, kupac mora vratiti robu, KAIT d. o. o. mu mora vratiti uplaćeni iznos u roku od četrnaest (14) dana nakon primitka vraćene / otkazane robe. Potrošač mora vratiti proizvod prodavatelju neoštećen, nepromijenjen i u nepromijenjenoj količini, osim ako je predmet uništen, neispravan, izgubljen ili se njegova količina smanjila, a da potrošač nije kriv. Potrošač proizvod ne smije slobodno koristiti sve do otkazivanja ugovora. Potrošač može izvršiti pregled i testiranje proizvoda isključivo u takvoj mjeri koja je strogo potrebna za utvrđivanje činjenica. Potrošač je odgovoran za smanjenje vrijednosti robe ako je smanjenje posljedica ponašanja koje nije strogo potrebno za određivanje prirode, karakteristika i djelovanja proizvoda. Potrošač nema pravo odustati od ugovora, čiji je predmet proizvod koji je proizveden prema preciznim uputama potrošača, koji je prilagođen njegovim osobnim potrebama, koji zbog svoje prirode nije pogodan za povrat, koji je vrlo kvarljiv ili mu je istekao rok upotrebe. Mogućnosti otkazivanja ne primjenjuju se na kupnju softvera ili audio i video medija ako je potrošač otvorio sigurnosni pečat. Artikl ćemo vam zamijeniti i u slučaju ako vam je zbog naše greške poslan krivi artikl. Uplaćeni iznosi Vam vraćamo čim primimo vraćeni artikl. Kupac u cijelosti plaća trošak dostave vraćanja artikla.

Ukoliko KAIT d.o.o. s razlogom sumnja da kupac namjerno obavlja kupnju i zatim opoziva narudžbu, s jedinim razlogom da bi zavarao ili činio nažao tvrtki KAIT d.o.o, kupac nema pravo na povrat novaca.

17. Povrat robe - reklamacija

Opis prava odstupa:

Za ugovore sklopljene na daljinu, potrošač ima pravo da u roku 14 dana tvrtku obavijesti o povlačenju od ugovora, bez da navede razlog za svoju odluku. Ugovor je pravovreman, ako je pošiljka isporučena na vrijeme. Jedini trošak za potrošača u odnosu na otkaz ugovora su izravni troškovi povrata robe. Ako potrošač odustane od ugovora s našom tvrtkom će vratiti sve uplate u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 14 dana nakon primitku obavijesti o povlačenju. Ako je kupac već zaprimio robu i odustao od ugovora, paketić vrati ili izruči osobi ili tvrtki ovlašteni za primanje robu odmah ili u roku od 14 dana od dana obavijesti o povlačenju. Smatra se da kupac vraća robu pravodobno ako je poslana prije isteka 14-dnevnog razdoblja za povrat. Kupac je odgovoran za smanjenje vrijednosti robe, ako je smanjenje vrijednosti koje proizlazi iz radnje koje nije potrebno utvrdenje prirode, karakteristika i funkcioniranja robe. Primljena roba mora biti vraćena netaknuta i u istom iznosu, osim ako je roba uništena, oštećena, izgubljena ili količina proizvoda se smanjuje, bez krivnje potrošača. Ponuđač može uskratiti povrat uplata dok roba nije vraćena ili dok kupac sam ne pruža dokaze da je roba poslana natrag, osim ako tvrtka sama ponudi mogućnost stjecanja robe. Kupac u cijelosti plaća trošak dostave vraćanja artikla.

Kupac NEMA prava povlačenja i povrat proizvoda u slučaju:

 • Hranu, opremu, proizvode za njegu, ako je korisnik već otvorio ambalažu i otpećatio proizvod;
 • Koriščenog proizvoda, jer su ti proizvodi su po prirodi neprikladne za povrat (primer: nakon vidljivih
 • znakove korištenja);
 • pokvarljiva roba
 • proizvodi koji su dizajnirani u skladu s preciznim uputama od korisnika;
 • Proizvodi koji su se prilagodile korisnikovim osobnim potrebama;
 • Drugi proizvodi, koji po svojoj prirodi ne ispunjavaju uvjete za povrat;
 • Proizvod koji su vrlo pokvarljiv ili koji je već istekao;
 • Proizvod koji je oštećeni ili promijenjen u količini.


Vraćenu robu treba poslati na našu adresu:

KAIT d.o.o.
Žarova 16
3320 Velenje
Slovenija

Obrazac za reklamaciju: kliknite ovdje. Ispunite obrazac i vratiti ga putem e-maila ili tiskanom verzijom. E-mail adresa: info@lovingpaw.hr. Adresa: KAIT d.o.o., Žarova 16, 3320 Velenje, Slovenija

Prigovor/reklamacija

Kupac može vratiti proizvod u roku od četrnaest (14) dana od kupnje, ako roba nema karakteristike koje je prodavatelj obećao, kad je prodavatelj poslao pogrešne proizvode, proizvode u pogrešnom iznosu ili boji, ili ako se proizvodi na neki drugi način odstupaju od narudžbe kupca. Kupac u ovom slučaju zahtijeva hitnu zamjenu istog besprijekornog proizvoda ili u propisanom roku i pod uvjetima pritužbe.

Zadnja promjena općih uvjeta: 19. 2. 2022
Ovaj dokument zamjenjuje verziju od 10. 11. 2020. i sve prethodne verzije ovog dokumenta. Opće uvjete u .pdf verziji možete preuzeti OVDJE.

Upravo dodano na vašu listu želja:
moja lista želja
Upravo ste dodali ovaj proizvod u svoju košaricu: