Velika akcija i ODPRODAJA sve do 50 % OFF KLIK ZA POPUSTE * Ograničeno vrijeme.

Zdravlje naših četveronožnih prijatelja je ključno, a jedan od jednostavnih, ali učinkovitih dodataka njihovoj prehrani je dobar jušni temeljac . Slično kao i za ljude, jušni temeljac za pse ima brojne dobrobiti koje mogu pozitivno utjecati na njihovu probavu, imunološki sustav i opće dobro stanje. U nastavku su razlozi zašto je dobar jušni temeljac za pse koristan.

Nutritivna vrijednost : Jušni temeljac pripremljen od kvalitetnih sastojaka može predstavljati dodatnu nutritivnu vrijednost u prehrani psa. Sadrži minerale, vitamine i elektrolite koji su vitalni za održavanje optimalnog zdravlja.

Potpora probavi : topli jušni temeljac je blag i lako probavljiv. Pomaže kod probavnih tegoba, a posebno je koristan za pse s osjetljivim želucem ili problemima s apetitom.

Hidratacija : Jušni temeljac odličan je način dodavanja vode u pseću prehranu, a posebno je koristan za pse koji imaju problema s pićem i ne piju dovoljno vode. Dobro hidrirani psi imaju bolji rad organa, bolju pokretljivost zglobova i bolje stanje kože i dlake.

Podrška imunološkom sustavu : Hranjive tvari u temeljcu za juhu mogu ojačati imunološki sustav vašeg psa, pomažući mu da se bolje bori protiv bolesti i infekcija. To je osobito važno tijekom razdoblja stresa ili oporavka od bolesti.

Poticanje okusa i apetita : Jušni temeljac daje okus jelima, što je vrlo korisno za pse s niskim apetitom. Potiče psa da jede hranu, što je posebno važno za starije ili bolesne pse.

Održavanje tjelesne težine : Za pse koji imaju problema s tjelesnom težinom, jušni temeljac može biti odličan način za povećanje unosa kalorija na hranjiv način. Ovo je posebno korisno za pse koji su izgubili apetit zbog starosti ili zdravstvenih problema.

Loving Paw 100% prirodni jušni temeljac za štence i mačiće

Jako važno!

Kod pripreme jušnog temeljca za pse važno je koristiti prirodne sastojke, bez dodataka – poput soli, pčelinjih proizvoda ili češnjaka koji psima mogu štetiti. Također je potrebno obratiti pozornost na moguće alergije ili osjetljivost na pojedine sastojke. Uvijek se posavjetujte sa svojim veterinarom prije promjene prehrane vašeg psa ili dodavanja novih sastojaka. Dobro pripremljenim jušnim temeljcem možete pridonijeti dugoročnom zdravlju i sretnom životu vašeg ljubimca.

Na temelju dugogodišnjeg znanja razvili smo 100% prirodne i zdrave temeljce za juhe. Dostupni su u posudama za kiseljenje i skladište se nakon procesa kiseljenja, čime se održava svježina i trajnost.

Zdrave temeljce za juhe možete pronaći ovdje:

Autor LovingPaw

Share:

Upravo dodano na vašu listu želja:
moja lista želja
Upravo ste dodali ovaj proizvod u svoju košaricu: