Velika akcija i ODPRODAJA sve do 50 % OFF KLIK ZA POPUSTE * Ograničeno vrijeme.

Ideja da tvar iz zemlje koja, kada uđe u tijelo, može sigurno izvući toksine, teške metale i druge otrove i dati više energije i vitalnosti našim ljubimcima zvuči kao nešto što biste svakako željeli znati, zar ne? A u Loving Pawu, mi radimo upravo to sa svojim proizvodima. Kako? Uz pomoć jedne od najboljih bentonitnih glina na svijetu.

Bentonitna glina za pse i mačke vrlo je koristan dodatak vašem kompletu "alata za iscjeljivanje" za toliko stvari o kojima smo govorili u nekoliko prošlih postova OVDJE .

A kako bentonitna glina može uspješno suzbiti unutarnje parazite i toksine?

Sada kada znamo da je bentonitna glina prekrasan način prirodnog uklanjanja toksina i parazita iz tijela dok se tijelu dodaju važni minerali koji možda nedostaju u današnjem poljoprivrednom okruženju, možemo početi uviđati kako glina može djelovati kao prekrasna opća detoksikacija protokol za nas i naše ljubimce . Kada se vežemo za pozitivno nabijene toksine i dehidriramo parazite te ih sve izbacimo iz tijela, imamo siguran, učinkovit i prirodan način koji ne šteti. U isto vrijeme, uklanjamo neugodne bube koje ometaju prehranu i cjelokupno zdravlje našeg ljubimca i rješavamo se bilo kakvog toksičnog opterećenja iz današnjeg okoliša bogatog toksinima.

Možete nanijeti suhu pročišćenu bentonitnu glinu lokalno kako biste ubili buhe na svojim ljubimcima i koristiti je za kupanje - kako biste spriječili buhe.

Detoksikacija od bentonit gline uklanja teške metale iz cijepljenja pasa ili mačaka iz sustava vašeg ljubimca. Možda znate da se otrovni aluminij i živa nalaze u cjepivima i ostaju u sustavima naših kućnih ljubimaca.

Kako pripremiti i koristiti bentonitnu glinu?

Za unutarnju upotrebu kod pasa i mačaka:

  • Stavite glinu na prazan želudac
  • Nemojte davati hranu, biljke ili lijekove najmanje 2 sata nakon doze bentonitne gline.
  • Doziranje: Davati 1/4 – 1/2 žličice. Za pripremu, pomiješajte s dovoljno filtrirane vode da dobijete tekuću pastu.
  • Provjerite jeste li odabrali proizvod od gline dobre kvalitete (možete ga pronaći OVDJE ) jer može prirodno sadržavati teške metale, a kvaliteta se može razlikovati od marke do marke.
  • Pazite da čista, filtrirana voda uvijek bude dostupna jer će glina upiti vodu iz crijeva.

Za pripremu bentonita kao lokalne paste :

  • Pomiješajte u omjeru 1:2 (glina + filtrirana ili izvorska voda)
  • Dobro promiješajte da dobijete pastu za lokalnu upotrebu.
  • Nanesite pastu na nadraženu kožu.
  • U redu je ako je vaš pas ili mačka poliže, ali upamtite da ako koristite interno i lokalno u isto vrijeme, prilagodite internu dozu tako da vaša životinja ne dobije previše gline jer može izazvati zatvor. Samo upamtite da upija vodu iz crijeva, pa održavajte svog psa ili mačku dobro hidriranim (imajte na raspolaganju dosta svježe filtrirane vode i napravite internu mješavinu s dovoljno vode da bude pomalo tekuća).

Gotove paste za problematična područja imamo dostupne OVDJE - GLINENI OBLOGA

Za pripremu kupke za psa:

  • Koristite 1/2 -1 šalicu gline u punoj kadi vode.
  • Stavite psa u kadu i namačite se do 20 minuta kako biste umirili svrbež kože i kožu s vrućim točkama ili nadraženim područjima.

Imamo toliko sjajnih mogućnosti za prirodnu njegu naših ljubimaca i nadopunu onoga što konvencionalna medicina nudi, zar ne?

Prije ovog posta, jeste li znali za bentonitnu glinu za svoje pse ili mačke? Ako jeste, jeste li imali dobra iskustva s njim? Povjerite nam svoju priču.

Autor LovingPaw

Share:

Upravo dodano na vašu listu želja:
moja lista želja
Upravo ste dodali ovaj proizvod u svoju košaricu: