Velika akcija i ODPRODAJA sve do 50 % OFF KLIK ZA POPUSTE * Ograničeno vrijeme.

Blagdansko vrijeme vrijeme je radosti, ljubavi i darivanja, što uključuje i naše krznene pratitelje. Zašto ove godine ne iznenadite svog psa vrlo posebnim blagdanskim poslasticama napravljenim s ljubavlju i pažnjom? Ovaj jednostavan recept oduševit će vašeg ljubimca, a vama će omogućiti zdravu poslasticu bez dodanih umjetnih sastojaka.

Sastojci:

  • 2 šalice integralnog pšeničnog brašna
  • 1/2 šalice zobenih pahuljica
  • 1/2 šalice naribane jabuke (bez sjemenki i peteljki)
  • 1/4 šalice pirea od bundeve
  • 1 jaje
  • 2 žlice meda
  • 1/4 šalice kokosovog ulja
  • 1 žličica cimeta

upute:

  1. Priprema pećnice: Zagrijte pećnicu na 175 Celzijevih stupnjeva.
  2. Miješanje suhih sastojaka: U velikoj zdjeli pomiješajte integralno pšenično brašno, zobene pahuljice i cimet.
  3. Priprema mokrih sastojaka: U drugoj zdjeli pomiješajte naribanu jabuku, pire od bundeve, jaje, med i kokosovo ulje. Dobro promiješajte da dobijete homogenu smjesu.
  4. Kombiniranje dviju smjesa: Postupno dodajte mokre sastojke suhim sastojcima i miješajte dok ne dobijete tijesto koje se ravnomjerno drži.
  5. Oblikujte poslastice: razvaljajte tijesto na lagano pobrašnjenoj površini, zatim kalupima za kekse ili nožem izrežite svečane oblike poput zvjezdica, božićnih drvaca ili krugova.
  6. Pečenje: Stavite poslastice na lim za pečenje obložen papirom za pečenje i pecite u prethodno zagrijanoj pećnici oko 12-15 minuta ili dok ne porumene.
  7. Ohladite: Nakon što se poslastice ispeku, ostavite ih da se ohlade na limu za pečenje prije nego ih prebacite na rešetku da se potpuno ohlade.
  8. Skladištenje: Čuvajte blagdanske poslastice u hermetički zatvorenoj posudi na hladnom i suhom mjestu. Ne zaboravite na ograničeni rok trajanja jer su poslastice svježe pripremljene bez konzervansa.

Vaš će pas obožavati okus ovih blagdanskih poslastica, a vi ćete biti sretni što mu nudite nešto ukusno i zdravo u isto vrijeme. Uživajte u blagdanskoj sezoni sa svojim krznenim prijateljem!

Autor LovingPaw

Share:

Upravo dodano na vašu listu želja:
moja lista želja
Upravo ste dodali ovaj proizvod u svoju košaricu: